NY EXPERT-SJEF

Finansdirektør Otto Chr. Sekkesæter er konstituert som administrerende direktør i Expert Norge, etter at Steinar Rorgemoen har valgt å slutte.

Rorgemoen hadde sin siste arbeidsdag i Expert før påske, etter 15 år i selskapet.Sekkesæter, som nå er konstituert som landsjef for Expert Norge, var også konstituert som Experts konsernsjef i Norden høsten 2009 frem til Øyvind Winther ved årsskiftet tiltrådte som konsernsjef i Expert AS.

– Sekkesæter har bred og tung erfaring fra viktige områder som operativ drift, merkevarebygging og endringsledelse, sier Winther i en melding som har gått ut til Expert-ansatte og selskapets forbindelser.

Sekkesæter begynte i Expert som finansdirektør i januar 2009.

– Som konstituert sjef vil jeg videreutvikle Expert Norge i tråd med alt det gode arbeidet som allerede er gjort eller påbegynt. Dette innebærer en videreføring av selskapets verdier der det ”oransje hjertet” står sentralt, kombinert med en folkelig stil og med god høyde under taket. Jeg er sikker på at vi sammen med dyktige ledere og medarbeidere skal videreutvikle og styrke Experts posisjon ytterligere i det norske markedet, sier Sekkesæter i meldingen.

Konsernsjef Winther synes det er beklagelig at Rorgemoen slutter.

– Steinar har vist at han kan gjennomføre krevende prosesser, og han har vært en svært viktig bidragsyter i forbindelse med moderniseringen av Expert. Jeg ønsker ham på vegne av alle i Expert lykke til videre, sier Winther.

– Jeg er utrolig takknemlig og glad for reisen jeg har vært med på i Expert. Mennesker jeg har dratt lasset sammen med har gjort noe med meg, jeg har blitt en klokere fyr underveis. Jeg er ydmyk og glad for relasjoner og vennskap som har blitt til. I min periode i Expert Norge har selskapet utviklet seg mye, og jeg har jeg har fått gå gradene fra stillingen som produktsjef på lyd og bilde, sier Rorgemoen i meldingen.

Steinar Rorgemoen sluttet som Expert-sjef i Norge før påske.
Til toppen