Ny toppsjef i Sony Norge

Jarl Øverby (36) er ny administrerende direktør for Sony i Norge og Danmark. Sony flytter samtidig inn i nye lokaler på Fornebu.

Fra 1. februar leder Jarl Øverby Sonys virksomheter i Norge og Danmark. Øverby kommer fra stillingen som administrerende direktør i Sony Danmark.

- Den norske organisasjonen har jobbet hardt for å skape en positiv trend for Sony i markedet. Nå er vi godt posisjonert til å befeste Sony som en ledende merkevare innenfor områder som TV, digital video og foto, bærbar lyd og bilnavigasjon, sier Øverby i en pressemelding.

I meldingen heter det også at Øverby overtar en organisasjon i positiv utvikling innenfor viktige områder, og at han vil fokusere på gode prosesser som sikrer videre vekst.

Øverby har vært i Sony siden februar 2002, hvor han begynte som ansvarlig for den norske divisjonen for profesjonelle løsninger. Han har vært ansvarlig for Sony Danmark siden april 2004. Øverby er utdannet siviløkonom for Handelshøyskolen BI, og har tidligere vært salgs- og markedsdirektør i Bredbåndsfabrikken.

Thomas Hanche-Olsen vil fremover være salgsdirektør for Sony Norge, med hovedfokus på konsumentdivisjonen. Hanche-Olsen vil også ha ansvaret for marketingområdet i Sony Norge.

Til toppen