OBH Nordica Piano Black & Chilli Stick Mixer

Pressemelding fra OBH Nordica 31. august 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sundt, godt og blandet!

Nå er det tid for hjemmelagede supper og pisket krem til kakao og eplekake. Enkelt er det også! Det eneste du trenger er en oppskrift, ingredienser og en stavmikser! Med stavmikser kan du mikse, blande og mose alt fra barnemat, sauser, supper, vaffelrøre, milkshake, piske dressinger eller lage majones!

Salget av stavmiksere er 40 % høyere ved utgangen av juli sammenlignet med sist år. Det viser at forbrukerne finner nye bruksområder. OBH Nordica ønsker å forsterke den gode trenden, og lanserer derfor flere modeller i forskjellige prisklasser som dekker ulike behov.

Piano Black & Chilli Stick Mixer

Stavmikser på 400 watt i to fine farger: Chilli og Piano Black. På noen få sekunder kan du blande og mikse alt fra sauser, supper, pannekakerøre, barnemat, milkshake med mer. Resultatet blir jevnt og glatt! Stick Mixer kan brukes i kokende væsker som f.eks supper. Skaftet er smalt og ergonomisk med to hastigheter og soft-touch hastighetsvelger. Avtakbar mikserstav og kniv i rustfritt stål.

Veil. pris 399,-.

Til toppen