Panasonic TH-98LQ70L og TH-84LQ70L

Pressemelding fra Panasonic 8. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer glassfrie 4K-skjermer

Panasonic øker sitt sortiment med 4K-skjermer og lanserer en ny serie uten sikkerhetsglass for utleie- og eventmarkedet.

De glassfrie utgavene av 98” og 84” LED LCD-skjermene (TH-98LQ70L & TH-84LQ70L) er tilgjengelig parallelt med selskapets eksisterende store 4K-skjermer. Beslutningen om å endre LQ70L-modellene ble gjort etter et ønske fra utleiebransjen om en lettere og mer lyssterk utgave av skjermene. Dette ble oppnådd ved å fjerne sikkerhetsglasset.

Panasonic 4K side by side

På samme måte som de eksisterende modellene har disse skjermene 3840 x 2160 oppløsning og inkluderer Panasonics nye generasjon bildeforbedringsteknologi for fine, levende bilder.

De har innebygget 3D-LUT og 6-akse fargekorrigering og en spesiell, flettet aluminiumramme for å forhindre vridning. Portrettinnstilling er også mulig uten at det har noen effekt på skjermen.

Skjermene kan konvertere kilder som ikke er 4K til en høyere bildekvalitet, og bilder med mye bevegelse som tidligere var vanskelig å kompensere, blir stabile og klare.

– LQ-serien har identiske skruehull som våre tidligere store plasmaskjermer. Dette har gjort dem svært populære for de som ønsker å erstatte eller oppdatere til 4K, sier Enrique Robledo, Panasonic Marketing Manager.

Powered by Labrador CMS