Pippi Langstrømpe

Pressemelding fra PAN Vision 20. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Pippi Langstrømpe – kommer til NDS

PAN Vision er stolte av å kunne opplyse om at Pippi Langstrømpe – Verdens sterkeste jente – nå skal utgis på Nintento DS. Pippi Langstrømpe og hennes verden av eventyr og venner kommer til Nintendo DS i løpet av sommeren 2012.

Pippi Langstrømpe er en av de mest populære barnebok-figurene i verden, og rekken av bøker har blitt oversatt til 64 ulike språk. Pippi er en favoritt blant både barn og deres foreldre som har vokst opp med miljøer, eventyr og karakterer i bøkene.

Spillet er under utvikling på Nintendo DS i samarbeid med prisvinnende Ravn Studio, skaperne av vellykkede spill som Flåklypa Grand Prix, Knerten gifter seg og Vinter i Blåfjell for det nordiske markedet.

Pippi Langstrømpe på Nintendo DS er et eventyrspill fylt med aktiviteter, leker/utfordringer og minispill for barn i alderen 4 til 10 år. Det vil gi spillerne en ekte Pippi-opplevelse med alle figurene og miljøene vi kjenner igjen fra bøkene og filmene. Pippi Langstrømpe Nintendo DS blir et høykvalitetsprodukt som bidrar til å videreføre historiene til Astrid Lindgren til en ny generasjon barn.

”Vi samarbetar bara med seriösa företag som vi känner förtroende för och vi är övertygade om att Pippi nu är i goda händer hos Ravn.”  Sier Malin Billing i Saltkråkan AB.

Til toppen