Samsung BD-D8900N

Pressemelding fra Samsung 5. mai 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Blu-ray med Smart Hub:

Blu-ray-spiller som tar opp 240 timer HD-film

Samsungs satsning på blu-ray-spillere med støtte for 3d tar nå et skritt videre med lanseringen av BD-D8900N.  Samsungs nye blu-ray-spiller kan ta opp én terabyte film, sport og serier i full HD-format og i vanlig TV-format på den innebygde harddisken. Med Smart Hub blir mulighetene enda større. Samsung lanserer også to stilige hjemmekinosystemer, HT-D6750W og HT-D7200N, som kombinerer god lydkvalitet og lekkert design.  

Smart Hub er brukergrensesnittet i nesten alle blu-ray-nyheter denne våren, som består av en serie spillere med og uten harddisk og hjemmekinosystemer. Ved å koble blu-ray-spilleren opp mot internett og nettverk åpnes muligheten for nye TV-opplevelser gjennom Smart Hub.  Med en blu-ray fra Samsung kan TV-en nå brukes som både multimedienav og mediespiller.  Søk og vise frem bilder, spill av musikk og film uavhengig av om det er lagret på nettbrettet, mobilen eller kameraet. Fra Smart Hub er også Samsung Apps tilgjengelig, du kan laste ned og bruke apper på TV-en, alt fra Facebook og Twitter til lokale filmleietjenester.

BD-D8900N – en terabyte innspilt underholdning

Harddisken med opptaksmuligheter i Samsungs BD-D8900N kan lagre opp til 240 timer film, nyheter, sport eller underholdningsprogram i HD-format, eller så mye som 480 timer i tradisjonelt TV-format. BD-D8900N er i tillegg utrustet med doble TV-mottakere, noe som gjør det mulig å ta opp favorittfilmen samtidig som man ser på nyhetene på en annen kanal. Vil du prøve å se på TV, DVD- eller blu-ray-filmer i 3D-format så kan BD-D8900N konvertere fra vanlig 2D-format til 3D, takket være Samsungs innovative konverteringsteknologi for blu-ray-spillere.

Fakta: Samsung BD-D8900N. Blu-ray-spiller for 2D, 3D, full HD 1080p. Smart Hub med blant annet DLNA, Allshare og apper. Støtte for cam-modul og digitalt bakkenett DVB-T2 med HD-kvalitet og kabel-TV DVB-C. To HDMI-utganger. Håndterer DVD, JPG, MP3 og flere format.  Konverterer 2D til 3D samt full HD. Lydformat Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS-HD Master Audio. Innebygd kortplass for CI+. I serien finnes også BD-D8200N og BD-D8500N. I butikk i begynnelsen av mai til anbefalt utsalgspris 5300 kroner.

HT-D6750W – 7.1-kanalsystem i luksusinnpakning

Samsungs nye hjemmekinosystem HT-D6750W er også en del av den nye blu-ray-serien, og kommer i butikk i midten av mai. HT-D6750W har et avansert 7.1-kanalystem på 1 330 watt, som gir en følelse av å være omringet av lyden. Hemmeligheten er et ekstra høyttalerelement som er integrert høyest oppe på det fremre høyttalerparet.  Ved å vinkle det øvre høyttalerelementet oppover slår lyden mot taket og så ned mot publikum. Lydteknologien i HT-D6750W lager sammen med Samsungs avanserte 3D-teknologi i full HD en nærhet til opplevelsen, enten det er film, sportssendinger, musikk eller når man spiller World of Warcraft.  

Fakta: Samsung HT-D6750W, hjemmekinosystem for blu-ray i 2D, 3D eller full HD 1080p. Smart Hub med blant annet DLNA, Allshare og apper. Har HDMI 1.4 og håndterer DVD, JPG, mp3 og flere format. 2D til 3D-konvertering. 7.1-kanalsystem med utvidet frekvensomfang på 50 kHz, 1 330 watt. Samsungs Advanced Vertical Surround, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS-HD, Samsungs Crystal Sound Plus og 3d Sound Technology. Farge: svart. Anbefalt utsalgspris ved lansering 8000 kroner, og er i butikk i midten av mai.  

HT-D7200 – vaseformede høyttalere

Hjemmekinosystemet HT-D7200 har et spennende formspråk med sine vaseformede høyttalere, og designmessig er det denne som skiller seg mest ut i Samsungs nye blu-ray-serie. HT-D7200 har et 2.1-kanalsystem, og sammen med blu-ray-spillerens støtte for 3D og full HD forvandler spilleren stuen til en kino. I hjemmekinosystemet inngår blu-ray-spilleren BD-D7500, verdens tynneste blu-ray-spiller som starter filmen på kun tre sekunder. BD-D7500 er 23 millimeter tynn og kan henges rett på veggen, legges på TV-benken eller stilles på et medfølgende stativ.  

Fakta: Samsung HT-D7200, hjemmekinosystem for blu-ray i 2D, 3D eller full HD 1080p. Smart Hub med blant annet DLNA, Allshare og apper. Har HDMI 1.4 og håndterer 3d, blu-ray, DVD, JPD, mp3 og flere formater. 2D til 3D-konvertering. 2.1-kanalsystem, 400 watt. Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, Samsungs Crystal Sound Plus og 3D Sound Technology. Farge: svart, hvit. Anbefalt utslagspris 7000 kroner, og kommer i butikk i begynnelsen av juni.

Til toppen