– Det er ingen andre som har hørt våre ønsker på samme måte, sier Daniel Bøe (fra venstre). Samsung var sterkt til stede på Elesco-samlingen, med Jan Niemi, Ole Bjørn Wiborg, Kimmo Perälä, Berit Fotland, Joakim Andersson og Örjan Werner.

SAMSUNG ØNSKER FLERE MULTIVERKSTEDER

– Vi ønsker en landsdekkende hvitevarekjede, og utfordrer flere Elesco-verksteder til å satse på denne kategorien.

Det sier Daniel Bøe, servicesjef for hvitevarer og IT i Samsung. Selskapet var sterkt til stede på Elesco-samlingen i Tønberg, med sju medarbeidere og et eget utstillingsrom.

– Vi snakker mye om service i fremtiden. Som leverandør har vi så å si alle produktkategorier. Mye av servicen er sentralisert, mens produktene stadig blir større. Elesco Norge har den perfekte løsningen for oss. De har kunnskapen, er representert over hele landet, og er villige til å utvide produktporteføljen. De er den største verkstedkjeden og medlemmene kan med en liten investering utvide til hvitt. Vi har en god følelse med kjeden, både ledelsen og hver eneste lokale høvding er med på dette. Det er ingen andre som har hørt våre ønsker på samme måte, sier Bøe.

Han innrømmer at modifiseringen av 4.000 kjøleskap av den amerikanske typen skjøt fart i utviklingen.

– Elesco har økt fra 12 hvitevareverkseder i desember 2009 til 19 i dag for å håndtere dette for oss. Hvis det fortsetter vil Elesco bli en verkstedkjede med full dekning også på hvitt, sier Bøe.

Til toppen