Samsung SA850

Pressemelding fa Samsung 3. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsungs PLS-teknologi fra nettbrett til monitor:

Fargesterk skjermteknologi på monitoren SA850 Samsung nye monitor SA850 er den første monitoren på markedet med Samsungs skjermteknologi PLS, Plane-to-Line Switching. Med den nye teknologien vises fargene på LED-skjermen alltid i riktig fargaskala og påvirkes ikke av om man ser på skjermen fra siden eller om man ser på innholdet fra to PC-er samtidig.

Samsungs egenutviklede PLS-teknologi ble tatt i bruk for første gangen i Galaxy Tab 10.1 og brukes nå også i monitoren SA850. PLS-teknologien gir hundre prosent fargegjengivelse, noe som innebærer at de fargene som vises på skjermen alltid tilsvarer riktig fargeskala i følge standarden srgb. SA850 er derfor tilpasset brukere med høye krav til bildekvalitet og som for eksempel jobber med bilderedigering, videoproduksjon, formgivning, tegning i cad-program eller detaljgranskning av bilder innen medisin eller forskning.

SA850 har en betraktningsvinkel på 178 grader både i høyde- og sideformat. Dette innebærer at verken lysstyrken på skjermen eller fargene på menyene og innhold påvirkes av hvor man sitter eller står. 

Tynn LED-skjerm som kan brukes av to

SA850 er en 27 tommer stor LED-skjerm med muligheten til å koble til to PC-er via de doble DVI-kontaktene. Det gjør det enkelt for den som bruker flere PC-er på en gang eller for team på to som jobber på et prosjekt. Skjermen kan også vris 90 grader dersom man må jobbe i høydeformat, slik at vinkelen er tilpasset innholdet som vises. 

PLS-panelet slipper igjennom mer lys enn sammenlignbare paneler på markedet. Sammen med LED-bakgrunnsbelysningen gjør dette at SA850 bruker lite strøm, kun 69 watt i normal modus. Monitoren slår seg av automatisk, og har flere moduser for å spare energi.

Samsung SA850 kommer også i en modell med skjermstørrelse 24 tommer. 

Til toppen