Samyang Fish-eye

Pressemelding fra Focus Nordic 9. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fish-eye fra Samyang for Micro 4:3

Samyang 7.5mm F3.5 UMC Fish-eye MFT

Et nytt og spennende objektiv fra Samyang er snart på markedet, vi regner med at det skal kunne leveres i slutten av september måned. Objektivet kommer i fargene sølv og sort.

Panoramafotografier med Samyangs fish-eye objektiv

 Samyangs 7.5mm gir en vidvinkel på 180 grader diagonalt, noe som gjør dette objektivet perfekt for panoramabilder. På nettsiden www.samyang.pl/75mft kan du se en fantastisk rundtur i Krakow tatt med 7.5mm F3.5 Fish-eye UMC MFT og Olympus PEN E-P1.

Samyang 7.5mm F3.5 UMC Fish-eye MFT er et objektiv med 7,5 millimeters brennvidde og lysstyrke F/3,5. Til tross for sin størrelse leverer dette objektivet bilder i meget høy kvalitet. Samyang 7.5mm F3.5 er den første modellen fra den nye familien objektiver som er spesialkonstruert for Micro Four Thirds systemet.

”Samyang fortsetter å levere spennende brennvidder i høy kvalitet til lave priser. Vi har store forventninger til dette objektivet” , sier Bjørn Fritzen hos Focus Nordic, Samyangs nordiske importør.

Pris og levering.

 Objektivet vil koste ca. kr 2700,- inkl. mva. når den kommer i handelen i slutten av denne måneden. For nærmere informasjon ta en titt på Samyangs hjemmeside: http://www.syopt.co.kr

Til toppen