Siemens Sensor for Senses

Pressemelding fra Siemens 10. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

For en fullkommen start på dagen!

Siemens lanserer re-designet frokostsett

Siemens Sensor for Senses er en moderne serie med husholdningsapparater som skal skape den perfekte frokosten. I serien inngår en kaffetrakter som garanterer en optimal smak og temperatur, en brødrister som gir perfekt ristet brød og en vannkoker som holder en eksakt temperatur i opp til 30 minutter. Hele frokostserien har en stilren og tidløs design for å passe inn i ulike kjøkkenmiljøer.

Den nye serien med frokostprodukter har alle til felles at de ved hjelp av moderne teknikk fungerer på best mulig måte. Sensorer sørger for at morgenkaffen smaker utsøkt, at brødet er jevnt ristet og at alle tesorter kan brygges og serveres med korrekt temperatur. Dessuten har hvert produkt enkle, rene linjer og er fremstilt i tidløse materialer som rustfritt stål og glass. Farge- og materialvalg går igjen i hele serien og alle produktene harmonerer med hverandre.

For aromatisk kaffesmak

Ofte smaker kaffe ulikt avhengig av hvor mange kopper man brygger. Siemens nyeste kaffetrakter aromaIntelligence står for hva navnet lover – en utmerket kaffesmak. I vanntanken finnes en sensor som oppgir hvor mye vann man bruker. Ved brygging av en mindre mengde kaffe økes tiden automatisk for en optimal aromautvinning. Kaffetrakteren finnes i to ulike modeller – med termokanne eller vanlig glasskanne. Modellen med glasskannen har en unik fordel med to separate oppvarmingssystem, som bidrar til at bryggingen og temperaturen blir førsteklasses.

Rist intelligent

Siemens nyeste brødrister roastIntelligence har flere fordeler som skaper det perfekt ristede frokostbrødet. Varmen fra brødristeren reflekteres av fire separate kvartsglass og distribuerer varmen jevnt på brødet, noe som resulterer i en mild og effektiv risting. Med funksjonen autoHeatcontrol garanteres et bra resultat takket være en sensor som måler temperaturen og tilpasser seg automatisk i forhold til hvor lang tid ristingen skal ta.

Perfekt temperatur på tevannet

Ulike sorter te krever ulik temperatur på vannet. For best resultat og perfekt aroma har Siemens laget vannkokeren heatupIntelligence som kan stilles inn på valgfri temperatur. På den måten unngår man bortkastet koking, nedkjøling og temperaturmåling. Med denne smarte vannkokeren kan temperaturen stilles inn på valgfritt nivå og siden bevares i opptil 30 minutter. Velg mellom temperaturene 70°C, 80°C, 90°C eller 100°C.

For mer informasjon om Siemens frokostsett, sewww.siemens-home.no

Til toppen