Soko Mover

Pressemelding fra Soko 11. juni 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

MOVER FINNER DET DU SAVNER

MOVER GPS/GSM SPORINGSSYSTEM er et nytt produkt som nå gjør det enkelt for deg å spore og overvåke gjenstander og mennesker fra din egen mobiltelefon.

MOVER er på størrelse med en tykk fyrstikkeske og har innebygd GSM og GPS teknologi.

MOVER er et multifunksjonsprodukt som kan brukes til å overvåke og spore både biler, båter, motorsykler, hunder, eldre, barn, anleggsmaskiner, bagasje, fjellsekk, golfbager, bærbare og stasjonære PC’er og liknende.

MOVER er svært enkel i bruk. Alt styres via tekstmeldinger på sin egen mobiltelefon, og man får også opp kart direkte på iPhone (og andre telefoner som kan kobles til Internett) med beskrivelse hvor MOVER er til enhver tid. Samme tekstmelding inneholder kartkoordinater som kan benyttes på hjemmesiden til MOVER

MOVER benytter et eget patentert strømsparingssystem som gir brukstid på opptil flere år. MOVER krever ingen montering men kan også koples til bilen eller båtens 12 v batteri med medfølgende kabel. MOVER skiller seg fra andre systemer i denne kategorien, og man kan lett flytte produktet fra bilen til for eksempel å ha det i ryggsekken til barna som skal på speiderleir.

MOVER har både innebygd bevegelsessensor og en spesiell funksjon som heter Geofence, som kan oversettes til et "geografisk gjerde". Det betyr at man definerer et geografisk område rundt MOVER, og dersom man beveger seg utenfor dette området (eksempelvis en radius på 300 meter) så gir MOVER beskjed via tekstmelding om at den har forlatt området. Geofence er ideell å bruke for både båtfolk og for demente som kan gå seg bort.

MOVER har en meget kraftig innebygd GPS antenne, som gjør at man kan gjemme MOVER i bil/båt etc. Det tilbys også en ekstra ekstern kombinert GPS og GSM-antenne (Veil 598 kr) for å sikre enda bedre dekning f.eks ved bruk i containere eller steder med dårlig GPS og GSM dekning.

MOVER koster 1990,- ink mva + på 99,- kr pr mnd. Det er da ferdig installert SIM-kort fra Telenor som inkluderer 100 stk SMS i månedsprisen.

Produktets hjemmeside: www.mover.no

Til toppen