Sony Circle Sound

Pressemelding fra Sony 31. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Banebrytende Sony-høyttalere for smarttelefoner med ”360° Circle Sound” og Bluetooth-streaming

Høyttalere med et unikt utseende og mange funksjoner

Sony gir deg nå en ny og stilfull måte å fylle et rom med musikk fra en smarttelefon, iPhone eller iPod på[1]. De nye høyttalerne både ser og høres bra ut, da lydteknologien Sony Circle Sound sørger for at én enkelt kompakt kapsel leverer lyd i 360 graders lyd.

”360° Circle Sound” gir deg et perfekt balansert lydbilde i alle hjørner, slik at musikken høres bra ut uansett hvor i et rom du befinner deg. Du kan med andre ord plassere høyttaleren hvor som helst i et rom, et hus eller en hage uten at lydkvaliteten forringes.

Ved å kombinere den banebrytende ”360° Circle Sound”-teknologien med Bluetooth-streaming gir SRS-BTV25 deg trådløs tilkobling til smarttelefoner og andre produkter med Bluetooth, som for eksempel Walkman, iPod Touch og iPad.

Med trådløs tilkobling slipper du ledningsrot – for å spille av musikk trenger du bare å gå inn i rommet hvor høyttaleren befinner seg og koble til Bluetooth-enheten din. Høyttalerens kompakte størrelse og gode lydkvalitet betyr at den kan stå i hvilket som helst rom og enkelt flyttes på. Alt dette gjør den til den perfekte musikkspiller uansett om du slapper av alene, henger med et par gode venner eller arrangerer fest.

Moroa begrenser seg dessuten ikke bare til smarttelefoner og musikkspillere. Hvis du har et hvilket som helst produkt med Bluetooth kan du også få god lyd uten ledninger. Det kan kanskje være noe å tenke på for alle gamere der ute.

SRS-BTV25 har et teknisk sofistikert utseende og passer inn hvor som helst, men du har likevel et valg – sort eller hvit?

Høyttalerens bassforsterker sørger for feststemte beats som ikke drukner i folkemengden, og en lyd-inn-port gjør det mulig å koble til musikkspillere uten Bluetooth via minijack. Det at du kan lade smarttelefonen din via USB hver gang du lytter til musikk er en annen av høyttalerens hendige egenskaper.

Sonys mangeårige erfaring med både design og lyd gjør SRS-BTV25 til et perfekt tilbehør til både smarttelefoner, nettbrett og musikkspillere.

RDP-V20iP er utstyrt med den samme ”360° Circle Sound”-teknologien som SRS-BTV25, men fungerer i motsetning til sistnevnte som en lader og høyttalerdock for iPhone og iPod som styres med en medfølgende fjernkontroll.

Et innebygd oppladbart batteri gir en avspillingstid på rundt fem timer, noe som gjør dette til en virkelig mobil høyttaler.

Også denne høyttaleren er utstyrt med en bassforsterker som gjør at den høres langt større ut enn den er. RDP-V20iP har samme design-DNA som SRS-BTV25, og ser dermed også bra ut uansett hvor den er plassert. Høyttaleren leveres med sort, hvit eller rød finish.

Høyttalerne blir tilgjengelige for salg i oktober, og både SRS-BTV25 og RDP-V20iP får en veiledende utsalgspris på 1400 kroner.

Tekniske spesifikasjoner:

 

SRS-BTV25

RDP-V20iP 

Volume control

YES

YES

Speaker Type

360 circle sound

360 circle sound

Speaker Size (cm)

Woofer 5.6cm; tweeter 2.0cm

Woofer 5.6cm; tweeter 2.0cm

Speaker Power

13W (with AC adaptor)

13W (with AC adaptor), 4W (when used with Ni-MH rechargeable battery)

Equaliser modes

Bass Boost

Bass Boost

Dock for iPod and iPhone

NO

YES

Audio in

YES

YES

Headphone jack

NO

NO

Memory slot

NO

NO

USB

YES (charging purpose only)

NO

Bluetooth

YES (compatible with Bluetooth Profile: A2DP for music streaming)

NO

Remote control

NO

YES

Internal rechargeable battery

NO

YES

Playback time on battery power

NO

5hr (approx)

AC power Adaptor 100-240V

YES

YES

Dimensions (W x H x D) (mm)

Approx. 145 x 145 x 145

Approx. 145 x 145 x 145

Weight (g)

Approx. 500g

Approx. 600g

[1] SRS-BTV25 kan brukes med iPhone, iPod Touch, iPad og smarttelefoner med Bluetooth, mens RDP-V20iP kun er kompatibel med iPod og iPhone via direkte docking.

Til toppen