Sony G-serie

Pressemelding fra Sony 5. juli 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

G-serien av Hi-Fi-mikrosystemer gir deg ren lyd i et klassisk design

Få en lytteopplevelse med fremragende lyd, nettverksfunksjoner og et elegant utseende

• Et omhyggelig utformet design som leverer skarp og klar lyd

• Enkel tilkobling for iPod og iPhone som gir MP3-sporene dine et bedre liv

• Spill av musikk fra en rekke ulike kilder via USB og det trådløse nettverket ditt

Nyt ren lyd

G-serien av Hi-Fi-mikrosystemer er utformet for å levere en lydkvalitet som imponerer selv den mest krevende lydentusiast.

Sony har mange års erfaring med utvikling av forsterkere, og har derfor valgt å bruke nyskapende geometrisk jordingsteknologi i utviklingen av G-serien av Hi-Fi-mikrosystemer. Dette skal minimere forvrengning fra forsterkeren din, slik at du hører riktig rytme og tempo uansett om du lytter til tordnende rockeslagere eller dempet klassisk musikk.

De kompakte høyttalerne er utformet for å kunne håndtere den høye utgangseffekten fra forsterkeren og levere en naturlig lydbalanse. Hver minste detalj, fra den rillete interne høyttaleren til bass- og diskanthøyttalerutformingen, skaper ren lyd som lar deg forsvinne inn i musikkopplevelsen.

Et klassisk utseende med en førsteklasses finish

G-serien av Hi-Fi-mikrosystemer er enkel og elegant, og minner om klassiske analoge Hi-Fi-systemer. Hovedenheten har en finish i massiv lys aluminium og kontrollknapper med retro-look, noe som skaper en sterk kontrast til de pianosorte høyttalerne i høyglans.

Utformingen er lett og fin, og har fokus på lytteopplevelsen. Volumkontrollen har blitt flyttet en millimeter til høyre og fått en utvendig ring, noe som understreker det vakre, enkle designet. Bruken av polyuretanmaling heller enn billigere polyestermaling i overflatebehandlingen av høyttalerne minimerer unødvendig gjenklang, og gir deg en skarp og klar lydopplevelse.

Velg hvordan du vil høre på musikk

G-serien av Hi-Fi-mikrosystemer gir deg en rekke ulike måter å spille av favorittmusikken din på. Anlegget er sertifisert for iPod og iPhone, slik at du enkelt kan koble til disse enhetene via USB. Du kan også koble en MP3-spiller eller minnepinne i USB-inngangen, og på den måten gjøre mest mulig ut av det digitale musikkbiblioteket ditt.

CMT-G2NiP har også WiFi, noe som betyr at du kan koble anlegget til det trådløse hjemmenettverket ditt og spille av musikk fra en PC eller nettradio – uten å måtte tenke på ledninger. Du kan også streame musikk fra anlegget til WiFi-enheter som befinner seg i andre rom – og du kan til og med laste ned en kostnadsfri iPhone-app som gjør det mulig å kontrollere anlegget uansett hvor du befinner deg i hjemmet.

CMT-G1BiP har DAB-radio, noe som betyr at du kan kose deg med enda mer musikk, nyheter og sport i digital kvalitet. Med DAB er det lettere å søke etter kanaler, og du får informasjon om artistene og sangene som spilles, tilgang til tusenvis av lokale, nasjonale og utenlandske radiostasjoner og lyd med mindre støy.

Musikkjennerens valg

- G-serien av Hi-Fi-mikrosystemer har et klassisk design, men på innsiden er anleggene stappfulle av det siste innen lyd og nettverk, sier Yuji Kitayama, som er direktør for Home Entertainment i Europa.

- Den overlegne finishen og renheten i lyden kommer til å gi lydentusiaster over hele verden en utsøkt lytteopplevelse.

iPod og iPhone er varemerker av Apple Inc. som er registrert i USA og andre land.

Til toppen