Sony Reader Pocket Edition og Reader Touch Edition

Pressemelding fra Sony 7. oktober 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer Reader Pocket Edition og Reader Touch Edition i Norge og resten av Norden

Nye Reader kommer med Sonys banebrytende berøringsskjermteknologi og elektronisk papir for den optimale ebok-opplevelsen

I dag annonserer Sony tilgjengeligheten av sine populære lesebrett, Reader Touch Edition™ og Reader Pocket Edition™,på det norske markedet fra henholdsvis november 2010 og januar 2011. De lekre er utført i aluminium, har hurtige trykkfølsomme skjermer, og kan tilpasses en rekke behov.  

“Vi er utrolig glade over å kunne annonsere at Reader Touch Edition og Reader Pocket Edition nå kommer til Norge. Reader har en design og teknologi som vil gi bokelskere i Norge en optimal digital leseopplevelse,” sier Ola Gustafsson, NordicMarketing Manager Reader.

Digitalt innhold er tilgjengelig fra et bredt utvalg av ebokhandlere i Norden. Sony har utviklet Reader-serien til å være åpen, slik at brukere har tilgang til innhold fra en rekke ulike kilder.

Reader Pocket Edition og Reader Touch Edition

Reader Pocket Edition™ og Reader Touch Edition™ er små og lette nok til å være med overalt, og kommer med 2GB innebygget lagringsplass. Dette holder til hele 1 200 bøker.

Berøringsskjerm for alle

Hele Reader-utvalget er utstyrt med optisk berøringsskjermteknologi som er utviklet spesielt for lesing på digital skjerm. Den nye teknologien gjør navigering i ebøkerenkelt, og brukeropplevelsen er imponerende. Brukerne kan gå i dybden på sine favorittbøker, og merke tekst eller legge til noter med en fingerbevegelse eller ved hjelp av en skjermpenn.

Bedre leseopplevelse med eblekkskjermer

Begge modellene benytter E Ink® Pearl elektronisk papirskjerm med høy kontrast. For brukeren oppleves skjermen som det tradisjonelle papirarket, og teksten er lesbar selv i direkte sollys. Skjermene har høy kontrast med 16 nivåer for gråtoner slik at tekst og bilder er skarpe og enkle å lese.

Reader Pocket Edition leveres i sølv, og har en 5-tommers berøringsskjerm. Den er liten, smal og har lav vekt, slik at den får plass i en veske eller jakkelomme.

Reader Touch Edition leveres i sort, og har en 6-tommers berøringsskjerm for rask og intuitiv navigering. I tillegg kan lagringsplassen på Reader Touch Edition utvides med ytterligere 32GB ved bruk av den innebygde minnekortleseren. Reader Touch Edition har også støtte for avspilling av MP3- og AAC-musikkfiler.

Nye Reader-modeller støtter en rekke digitale publiseringsformater, blant annet det utbredte EPUB-formatet. Dette gir brukerne friheten til å kjøpe eller laste ned ebøkergratis fra en rekke forskjellige kilder.

Priser og tilgjengelighet:

Reader Touch Edition er tilgjengelig fra slutten av november 2010. Pocket Edition er i salg fra januar 2011.

Begge modellene blir tilgjengelige i butikker som allerede fører andre Sony-produkter.

Reader Touch Edition: 2 100,-

Reader Pocket Edition: 1 600,-

 

Til toppen