Sony S-Frame WA700 og W700

Pressemelding fra Sony

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

• Trådløs tilkobling til hjemmenettverket

• Se bilder fra en PC, en e-post eller et Facebook-album

• Syv tommer stor brukervennlig LCD-berøringsskjerm

• Værmeldinger

• Nettradio (kun på WA700)

• Mulighet til å se videoklipp i HD (kun på WA700)

• Strømsparende av/på-timer

Nå er det enkelt å holde den digitale fotorammen oppdatert med ferske bilder. De nye fotorammene WA700 og W700 er de første S-Frame-modellene fra Sony som kan koble seg til det trådløse hjemmenettverket ditt. Det betyr at du kan få bilder rett fra PC-en din, en e-post eller vennene dine sine Facebook-opplastinger vist på fotorammen – helt uten ledninger eller minnekort.

Begge rammene er flotte gaveideer til venner og familie. S-Frame viser automatisk bilder som er vedlagt i e-poster, noe som kan være en fin måte for foreldre eller besteforeldre å følge med på familien over lange avstander. I tillegg kan fotorammene vise nye bilde- og albumopplastinger fra Facebook-vennene dine.

Og hvorfor ikke sette fri de mange tusen minnene som ligger gjemt og kanskje glemt på harddisken din? S-Frame kan trådløst hente ut bildene som er lagret på PC-en din, slik at du får en fotoramme som fornyer seg selv og ikke bare viser fram de samme bildene om og om igjen.

De stilige fotorammene har en brukervennlig berøringsskjerm som gjør det enkelt å bla gjennom fotoalbum, velge alternativer for lysbildeframvisninger og stille inn oppdateringer fra en PC, en e-postadresse eller et sosialt nettverk.

Fotorammene har 1 GB innebygd minne, noe som gir plass til opptil 4000 bilder (med en oppløsning på 0,78 megapiksler). Du kan også vise bilder (WA700 kan også spille av HD-video og musikk) som er lagret på en tilkoblet minnepinne.

De digitale fotorammene kan dessuten vise været og værmeldinger fra nettjenesten AccuWeather.

S-Frame WA700 har alt som W700 har, i tillegg til enda flere spennende funksjoner. Tjenesten vTuner Internet Radio lar deg lytte til radio mens du ser på bilder, og har et enormt utvalg av radiokanaler. Du kan også se filmklipp i full HD (AVCHD eller MPEG4) som du har tatt med et videokamera eller et digitalkamera, eller la musikk fra MP3-filer akkompagnere lysbildeframvisningene dine.

Den strømsparende av/på-timeren som er innebygd i begge modellene kan programmere fotorammen til å automatisk gå i standby-modus når du ikke trenger den – for eksempel om natten eller når du er på jobb.

Sonys nye S-Frame-serie med WiFi som består av fotorammene W700 og WA700 blir tilgjengelige i butikk fra og med januar.

Veiledende utsalgspriser:

• DPF-W700B: 1350 kroner

• DPF-WA700B: 1950 kroner

Til toppen