Sony VAIO S-serie

Pressemelding fra Sony 31. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kapasitet på farten med den slanke, lette VAIO S-serien med 15,5 tommer stor skjerm

Funksjonsrik bærbar PC med en vekt på bare to kilo

VAIO S-serien med bærbare PC-er fra Sony utvides nå med en slank og kraftig 15,5-tommer. 

Den nye modellen har samme ytelse og slanke utseende som sin lillebror på 13,3 tommer – men tilbyr altså en større skjerm til personer som trenger mer plass å arbeide og spille på.

PC-ene i VAIO S-serien er kun 24,5 mm tykke og har en reisevennlig vekt på rundt to kilo, noe som gjør dem enkle å ta med seg på møter eller forelesninger i en sekk eller koffert. PC-ene har en utforming i magnesium og aluminium, noe som gjør dem lette og robuste, og det stilige, flate designet har en skjult hengslemekanisme som ikke tar fokuset bort fra det som befinner seg på skjermen.

Den 15,5 tommer store VAIO Display-skjermen med full HD gir deg god og klar oversikt over blant annet dokumenter og filmer. Gjenskinn fra kontorbelysning og andre lyskilder blir borte, slik at du får et klart og behagelig bilde uten forstyrrelser som anstrenger øynene dine ved langtidsbruk.

VAIO S gir deg muligheten til å jobbe og leke hele dagen og ut i de sene nattetimer. Det innebygde batteriet gir strøm i opptil 6,5 timer i sparemodus, og et valgfritt ”sheet battery” kan lades uavhengig av PC-en og kobles til når som helst, noe som gir en total batteritid på 13 timer[1]. Og hvis du har det travelt gir Quick Charge deg én time med batteri etter bare 20 minutter med lading.

En hendig plassert ytelsesbryter lar deg velge mellom et hurtigmodus for maksimal ytelse eller et sparemodus for lenger batterikapasitet når du ikke har et strømnett i nærheten.   

Det bakgrunnsbelyste tastaturet med atskilte taster har også talltastatur, slik at du kan skrive inn tall raskt og presist. Tastaturet har dessuten en lyssensor som automatisk demper skjermbelysningen for å spare strøm når det er lite lys i rommet. Videosamtaler med venner og familie er skarpe og klare som følge av HD-webkameraet med ”Exmor”-teknologi.

Quick Boot laster Windows® 7 markant raskere enn det vanlige bærbare PC-er klarer, og PC-en har en hendig plassert WEB-tast som gir deg nettilgang i løpet av sekunder. 

3D-panelet VGP-FL3D15A

Nå kan du få en tredimensjonal opplevelse uten 3D-briller. VGP-FL3D15A er tilgjengelig som valgfritt tilbehør, og er et 3D-panel som enkelt festes på LCD-skjermen.

VAIO bruker ansiktsgjenkjennende teknologi fra Sony, og måler brukerens hodeposisjon ved hjelp av PC-ens innebygde webkamera. Bildet blir justert deretter, slik at du får en flott 3D-opplevelse som alltid er behagelig å se på. Du kan også se på 3D-stillbilder og Sweep Panorama-bilder som er tatt med kompatible Cyber-shot™- og NEX-kameraer.   

Et bredt utvalg av valgfritt tilbehør er tilgjengelig, deriblant en dockingstasjon, bærevesker og mus.

VAIO S-serien på 15,5 tommer blir tilgjengelig for salg i oktober, og har en veiledende utsalgspris på 10 000 kroner.

Model

VAIO VPCSE1V9E/B

Processor

Intel® Core™ i7 processor

OS

Genuine Windows® 7 Professional (64bit) with Service Pack 1

Memory

4GB DDR3 1333MHz SDRAM

Drive

640GB 5400rpm

Screen

39.5cm (15.5”) VAIO Display Plus (1920x1080) with wide (16:9) aspect ratio

Graphics

AMD Radeon™ HD 6630M (1GB VRAM) + Intel® HD Graphics 3000

Optical drive

DVD SuperMulti

Others

WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth® 2.1 + EDR; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); HDMI out; stereo speakers with Dolby® Home Theater® v4; HD web camera powered by ‘Exmor’ (1.3 effective megapixels); Web, VAIO and Assist buttons; touchpad with gesture support

Dimensions DxHxW

Approx. 255.9 x 24.5 x 380mm

Weight 

Approx. 2kg (with standard supplied battery)

 

[1] Målingene er utført av MobileMark®.

Til toppen