Minimessen Techbrief samler forbrukerelektronikk-selskaper og tek-journalister fra hele Norden. Foto: Marte Ottemo

TEK-SAMLING PÅ ARLANDA

Teknologimessen Techbrief samler en rekke forbrukerelektronikk-selskaper og tek-journalister til en effektiv messe på Arlanda flyplass utenfor Stockholm.

For sjuende år på rad arrangeres minimessen Techbrief på Arlanda flyplass, og 30 tek-journalister fra hele Norden var samlet for å se de siste nyhetene fra selskaper som HyperX, Acer, Blue, Netgear, Lifx, Doro, Kingston, Creative, Lightwave og Steelseries.

Henrich Koch, administrerende direktør i Relate Danmark, PR-byrået som står bak TechBrief-messen, sier det er sjuende år på rad at messen arrangeres. Foto: Marte Ottemo.

Det er PR-byrået Relate Danmark som står bak messen, men Henrich Koch, administrerende direktør i selskapet, sier det ikke kun er deres kunder som er med på messen.

TechBrief er en selvstendig merkevare

– TechBrief er en selvstendig merkevare, sier han til fagbladet Elektronikkbransjen.

Målet med messen er å samle nordiske tek-selskaper og journalister på ett sted, på en effektiv måte. Ifølge Koch opplevde PR-byrået at stadig flere journalister ikke hadde tid til å delta på store arrangementer for enkeltselskaper, og kom opp med ideen om en mini-messe for flere selskaper.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2019, som ble distribuert 20. november. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Til toppen