TT Micro Lingo iRis

Pressemelding fra TT Micro 4. april 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer Lingo iRis

Batteripakke til iPhone 4 med FM-/DAB-/DAB+-radio 

 

 TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, deriblant Norges mest solgte digitalradio Pinell, lanserer nå Lingo iRis, som er den eneste batteripakken på markedet som også forvandler din iPhone 4 til en DAB-radio.

Lingo iRis leveres med et innebygget Lithium-ion-batteri på 1500mAh, som er like stort som det vanlige iPhone 4-batteriet, og dette praktisk talt fordobler batterilevetiden.

Men Lingo iRis gjør mer enn å forbedre batterikapasiteten. Med appen DAB GO!, som er en såkalt ”audio joy box” som er spesialutviklet for Lingo, kan du gjøre alt fra å overvåke batterinivået til å se YouTube-filmer og høre på MP3-filer, nettradio og DAB-, DAB+ og FM-radio. Lingo iRis er dessuten verdens første bærbare DAB-mottaker som har støtte for bildefremvisning i farger. Dette gir deg fargerik radio – når du hører på radio ser du samtidig plateomslag eller andre bilder. DAB GO! kan lastes ned helt gratis fra iTunes.

Lingo iRis leveres også med Smart Charging Wizard, som er et innovativt administrasjonsverktøy som gir deg full kontroll over batteriet. Applikasjonen overvåker telefonens batterinivå og gjør justeringer i bruken av iRis’ integrerte oppladbare batteri for å optimalisere varigheten på ladingen, noe som lar deg stanse batteriforsyningen når telefonen når et fastsatt nivå i ladingen.

Lingo iRis har et stilig og moderne strømlinjeformet design, og har form av en ramme du kan åpne og sette telefonen inn i. Det er selvsagt hull til skjerm, hodetelefonuttak, knapper, kamera, høyttaler og mikrofon, og nederst er det en lyd-ut-port og en mikro-USB-port som kan brukes til å lade opp batteriet igjen. I tillegg til å beskytte telefonen din fjerner dessuten Lingo iRis antenneproblemene som har vært forbundet med iPhone 4.

Lingo iRis er sikkerhetsgodkjent og har en rekke sertifiseringer (deriblant CE, FCC. RoHS og RFI), og den innebygde DAB-radiomottakeren er den eneste som har bestått energikravene til iPhone-tilbehør.

 

Tekniske spesifikasjoner:

Pris og tilgjengelighet:

Lingo iRis fra TT Micro er allerede tilgjengelig, og har en veiledende utsalgspris på 895 kroner.

Til toppen