Turbonegers "Do You Do You Dig Destruction?" var kun tilgjengelig for abonnenter hos djuice og Telenor frem til 16. mars. Foto: Stian Andersen.

Turboneger eksklusivt for Telenor-abonnenter i to uker

Den nye Turboneger-låta var kun tilgjengelig for Telenors kunder de to første ukene i mars.

I følge Telenor er det første gang et norsk band slipper en låt først på mobilen. Låta "Do You Do You Dig Destruction?" var kun tilgjengelig for mobilkunder med djuice- eller Telenor-abonnement frem til 16. mars, da den også ble lansert i andre kanaler.

– 2006 var året da musikk på mobilen for alvor fikk fotfeste i Norge. Telenors kunder lastet ned flere enn 1 million låter, og nesten like mange musikkmobiler ble solgt her til lands. Vi ser at suksessen fortsetter i 2007, sier Jon Erik Haug som er leder for Privat Mobil i Telenor i en pressemelding.

– Ta miljøvern på alvor, kjøp musikken digitalt! oppfordrer medlemmene i Turboneger i meldingen.

"Do You Do You Dig Destruction?" er hentet fra Turbonegers kommende album, og lanseringen skjer i samarbeid med Universal Music. Låta kan lastes ned gratis ut april. djuice og Telenor har 750.000 låter i sin musikkbutikk, og er i følge meldingen nest størst på lovlig digital nedlasting av musikk i Norge.

Til toppen