Uoriginalt blekk har skylda for de fleste feil på skriverne

– 67 prosent av feilene på våre skrivere skyldes bruk av uoriginalt blekk.

Det sier Robert Clark, som er direktør for blekkskrivere i Europa. Epson satser på en åpnere linje når det gjelder bruken av uoriginalt blekk.

– Hvis kundene hadde visst at skriveren skades v ed bruk av uoriginalt blekk, ville de tenkt seg om. Vi snakker mer åpent om dette for å avklare misforståelser i markedet rundt blekkpatroner, sier Iain Friar.

Epson tilbakefører seks prosent av omsetningen til forskning og utvikling. Selskapet ser ikke på blekkpatronene som en beholder med blekk – men som en del av skriveren.

– Produksjonen av blekkpatronene foregår i absolutt rene omgivelser, og når man besøker fabrikken er det som å gå inn i et romskip. Kunden velger våre produkter fordi de gir gode bilder. Den eneste grunnen til å kjøpe uoriginalt blekk er en billigere pris, men da må kunden være villig til å kompromisse på kvalitet for å spare penger, mener Friar.

Epson Perfection V200 Photo er beregnet på fotoentusiaster. Skanneren har en optisk oppløsning på 4800 dpi. Pris: 900,-
Med ny emballering av blekkpatroner og media skal det være enkelt å finne frem til riktig blekk og papir. Har du en Epson Stylus D120 ser du etter geparden.
Til toppen