Jan Pettersson i Retro Electric AS med den nye vakuumpakkeren fra Princess. Pris: 1.500,- Foto: Stian Sønsteng

VAKUUM HOS PRINCESS

– Vår vakuumpakker tar bedre vare på maten, og det ønsker jo alle.

Det sier Jan Pettersson i Retro Electric AS, som blant annet representerer Princess i Norden.

– Vakuumpakket mat får tre til fem ganger lengre holdbarhet, og målgruppen er for eksempel barnefamilier, jegere og fiskere. Man bruker femlags spesialposter som både tåler koking, mikrobølgeovn og frysning. Maskinen trekker automatisk all luft ut av posen før den forsegles. Det følger med en rull poser. Ekstra poser kjøpes der vakuumpakkeren er kjøpt, eller de kan bestilles på internett. Prisen for maskinen er 1.500 kroner, og vi planlegger å kjøre kampanjer for den i høst, sier Pettersson.

Han sier Princess fortsatt satser på sine sterke kort som blendere, brødristere og vannkokere, samt produkter for sosial mattilberedning som fondue, raclette og stekeheller.

– Princess er kjent for god design til hyggelige priser.Dette er opprinnelig et nederlandsk selskap, men de er nå kjøpt av tyske WMF. Princess vil leve videre som varemerke, men det er ventet at den videre produktutviklingen vil skje i samarbeid med de nye eierne – som også eier Petra Electric, sier Pettersson.

Retro Electric AS er i dag en nordisk distributør, med sentrallager i Gøteborg og salgskontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

– I tillegg til Princess har vi i sortimentet Bionair som er eksperter på luftresing og –fukting, samt Green Pan som var første ute med keramiske panner. Vi ønsker å holde oss til kvalitetsleverandører som er spesialister på sitt felt, sier Pettersson.

Til toppen