Whirlpool 6TH Sense Fresh Control

Pressemelding fra Whirlpool 29. mars 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Trenden er å spise sunt og naturlig. Det er en forkjærlighet for enkle retter basert på ferske råvarer. Det skrives og snakkes om smak, ernæring og helse. Med Whirlpools nye kjøleskap 6TH SENSE Fresh Control med Activ0°-sone holder maten seg frisk og fersk lenger.

- En god rett er basert på gode råvarer, og er ikke matbutikken rett rundt hjørnet er det rette kjøleskapet et must for at ferske råvarer skal opprettholde friskheten, sier Jon Haraldsen, Marketing Manager i Whirlpool Norge.

En lav oppbevaringstemperatur forhindrer bakterievekst og forlenger matens levetid. Studier viser dessuten at mat lagret i Activ0°-sonen bevarer fargen dobbelt så godt som mat i et tradisjonelt kjølerom[1].

Activ0°-systemet i kombinasjon med Whirlpools 6THSENSE Fresh Control gjør det mulig å holde maten frisk og fersk lenger. 6TH SENSE Fresh Control kjøleskap kontrollerer og tilpasser temperaturen og luftfuktigheten i hele kjøleskapet, hvilket sikrer en optimal oppbevaring  som innebærer at matens holdbarhet forlenges opptil fire ganger[2]. Om en rett blir en suksess eller ikke kommer i stor grad an på hvor ferske ingrediensene er og hvor godt de har holdt seg i kjøleskapet.

− Det viktigste for forbrukeren ved kjøp av kjøleskap er teknikken som bevarer maten fersk lenger. Kjølelagring i lav luftfuktighet tørker ut maten og gjør at den mister vitaminer, konsistens og farge. Et altfor fuktig miljø kan fremme mugg- og bakterievekst. Derfor er balansen mellom rett temperatur og luftfuktighet i kjølerommet viktig, sier Haraldsen.

 

Fakta: Slik fungerer Activ0°

Det nye kjøleskapet Whirlpool 6TH SENSE Fresh Control med Activ0°-sone vil bli lansert i løpet av sommeren 2011.

[1] Sammenlignet med Whirlpool kjøleskap uten 6TH SENSE technology

[2] Sammenlignet med Whirlpool Total No Frost kjøleskap

[3] Sammenlignende test av Whirlpools kjøleskap, 5°C. Bakterier målt ved

1)        Totalt antall bakterier i henhold til UNI EN ISO 4833:2004

2)        Psykotrope bakterier i henhold til Circ Reg 17, 13/03/2002 SO BURL n.37 09/09/2002 Met RL02

Tidsangivelsene kan variere avhengig av opprinnelig matkvalitet. Respekter alltid utløpsdatoen hvis det er spesifisert.

Til toppen