Whirlpool AWOEco 9764 Green Generation

Pressemelding fra Whirlpool 27. januar 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vask økologisk - spar 50 prosent energi

og vann

De første vaskemaskinene i serien Green Generation 

Nå er de her, Whirlpools første vaskemaskiner i den nye, økologiske serien hvitevarer – Green Generation. Med disse kan energi- og vannforbruket reduseres med 50 prosent. Mengden vaskemiddel kan reduseres med 20 prosent.

Green Generation er en helt ny serie hvitevarer, der miljøet er prioritert fullt ut, men med stor vekt på design. Første produktkategori som lanseres på markedet er tre vaske¬maskiner. De har en rekke nye tekniske funksjoner som skåner både miljø og lommebok.

Spar inntil 50 prosent energi og vann

Whirlpools 6TH SENSE vasketeknologi tilpasser automatisk vaskesyklusen etter tøymengde og vasker på kortest mulig tid med lavest mulige energi- og vannforbruk. På denne måten kan man spare inntil 50 prosent energi og vann*.

Varmt- og kaldtvannstilkobling kan spare inntil 60 prosent energi

De fleste av dagens vaskemaskiner er kun konstruerte for å bli koblet til kaldtvann. Den nye vaskemaskinen i serien Green Generation kan kobles til både kaldt og varmt vann. En fordelaktig løsning, som kan spare inntil 60 prosent energi om varmtvannet som brukes i maskinen blir varmet opp av alternative oppvarmingskilder, for eksempel sol eller bergvarme .

Sparer inntil 20 prosent vaskemiddel

Whirlpools D.O.S. system med EcoTank gjør at alt vaskemiddelet blir brukt i vaskesyklusen. Vanligvis renner litt av vaskemiddelet rett gjennom maskinen, uten å bli brukt i det hele tatt. Med den nye funksjonen EcoTank kan man spare inntil 20 prosent vaskemiddel.

Green Generation vaskemaskin med LCD-panel har dessuten en doseringsindikator, som etter at vaskeprogrammet er ferdig, varsler om det er brukt for mye vaskemiddel. Maskinen veileder dermed brukeren til å dosere etterfølgende vaskeprogrammer riktig.

SuperEco - sparer inntil 40 prosent energi

Enda en måte å spare energi på er å velge programmet SuperEco. En ekstra energibesparende vaskesyklus med redusert trommelbevegelse og forlenget vasketid. Vaskeresultatet blir minst like bra som for en vanlig vask, men med inntil 40 prosent mindre energiforbruk. Et ideelt programalternativ når man ikke har hastverk eller hvis man vasker om natten.

– Endelig kan vi vise frem de første produktene i vår nye Green Generation serie. Dette er vaskemaskiner med mange smarte, tekniske og miljøsterke innovasjoner, som både mennesker og miljøet tjener på. Dessuten er de flotte å se på, så det skal bli moro å få dem ut på markedet, sier Jon Haraldsen, Marketing Manager Norway.

Whirlpool – Sensing the Difference. 

AWOEco 9764, Green Generation vaskemaskin. Veil. utsalgspris: 9.890 NOK

Energiklasse: A-30 % (A+++)

Vaskekapasitet: 1-8 kg

Sentrifugering: inntil 1400 omdr./minutt

Elektronisk styring med stort LCD-display

6TH SENSE®-teknologi

Varmt- og kaldtvannstilkobling (kan også kobles bare til kaldtvann)

D.O.S. system med EcoTank – optimal vaskemiddeldosering

Overdoseringsindikator

SuperEco vaskeprogram

AWOEco 9744, Green Generation vaskemaskin. Veil. utsalgspris: 8.990 NOK

Energiklasse: A-30 % (A+++)

Vaskekapasitet: 1-8 kg

Sentrifugering: inntil 1400 omdr./minutt

Elektronisk styring med display

6TH SENSE®-teknologi

D.O.S. system med EcoTank – optimal vaskemiddeldosering

SuperEco vaskeprogram

AWEco 8844, Green Generation vaskemaskin. Veil. utsalgspris: 7.790 NOK

Energiklasse: A-20 %

Vaskekapasitet: 1-6 kg

Sentrifugering: inntil 1200 omdr./minutt

Elektronisk styring med display

6TH SENSE®-teknologi

SuperEco vaskeprogram

AquaEco 40 °C, halverer vannforbruket****

Til toppen