Whirlpool StarcleanTM AKZM837

Pressemelding fra Whirlpool 21. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Stjernen du enkelt holder skinnende ren

Kjøkkenet er et rom det er viktig å trives i. Å holde det rent og pent er en selvfølge: ta oppvasken, tørke av benken og rydde i skuffer og skap. Så langt går alt som en lek, helt til det er på tide å ta den omfattende jobben med å rengjøre ovnen. Da er det lettere å heller la være. Men slik trenger det ikke lenger å være. Whirlpools nye innbyggingsovn med StarcleanTM rengjøringssystem gjør det mulig å holde ovnen ren og pen – raskt, enkelt og miljøvennlig.

Rengjøringsprogrammet tar bare 35 minutter og sparer opptil 97 %[1] energi takket være den lave temperaturen på 90° C. Når programmet er ferdig er alt du trenger å gjøre å tørke av ovnen med en svamp. Tester gjort i TÜV Rheinland-laboratoriet i Italia bekrefter at Starclean-ovnen er opptil 10 ganger bedre[2] på å fjerne fastbrent olje, smør og tomater.

StarcleanTM – et flekkfritt Green Generation produkt

Med Starclean-ovnens grønne rengjøringssystem reduserer du ikke bare energiforbruket, du minimerer også bruken av miljø- og helseskadelige rengjøringsmidler. I Whirlpools Green Generation-utvalg finnes også kombi- og kjøleskap, frysere, tørketromler, vaskemaskiner og oppvaskmaskiner. Modellene er blant de mest resurssparende produktene på markedet i sin klasse.

Vinner av iF Product Design Award 2011

Med sin unike teknikk har ovnen mottatt den prestisjefylte prisen iF Product Design Award 2011.

FAKTA:

StarcleanTM

• Unikt rengjøringssystem som er enkelt, raskt og miljøvennlig.

6TH SENSE autoprogram

• Funksjon som gjør det mulig å lage mat gjennom å velge en forhåndsinnstilt oppskrift, så gjør ovnen resten.

Cook3

• Takket være det svært effektive varmluftssystemet kan du lage mat på tre ulike nivåer i ovnen samtidig. Dette sparer både energi og tid.

Ekstra stort ovnsrom

• Ovnsrom på hele 73 liter.

Design og prestasjon

• Tekstassistert LCD-display

• Energiklasse A

AKZM837 inbyggingsovn i Ambient design er tilgjengelig hos forhandlere over hele Norge med en veiledende utsalgspris på 10990  kroner. Våren 2012 lanseres den prisbelønnede ovnen også i Fusion design.

Til toppen