Whirlpool TurboFreeze

Pressemelding fra Whirlpool 26. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TurboFreeze fryseboks

Ta vare på sommerskattene dine Høsten har mye å by på; bær, frukt, sopp og viltkjøtt. Interessen for å ta vare på det naturen gir er gjenoppdaget,  men oppbevaring av alle sommerskattene er ofte et problem som hobbykokken må løse. Fryseboksen er nå på vei tilbake i norske hjem og Whirlpool tilbyr en komplett løsning for å kunne fortsette å nyte høstmaten langt utover vinteren.

Å nyte naturens skatter som man har sanket fra sin egen hage eller i skogen er den heteste mattrenden akkurat nå. Det lokalproduserte lokker, og hele 90 %1 svarer i en undersøkelse at de bryr seg om hvor maten er dyrket. Lengselen etter å fylle kjøkkenet med lokalprodusert, egenplukket og egen fremdyrket mat er derfor stor, men ofte rekker ikke fryseren til.

Gjør som kokkene og oppbevar som en proff

Whirlpool er ledende innen frysebokser på det norske markedet, og har eksempelvis fått en utmerkelse av Naturvernsforeningen for en av sine energieffektive frysebokser2.  Høstens nyheter består av to frysebokser med TurboFreeze-funksjon som hjelper deg å ta vare på sommerskattene dine. Ved hjelp av et unikt viftesystem kan du i den ene kurven fryse både bær og kjøtt på halve tiden3 med samme type teknikk som matindustrien og profesjonelle kokker benytter seg av.

Når desember kommer og man begynner å lengte etter våren igjen, kan man enkelt plukke frem de frosne blåbærene, helle på varm melk og få sommerfølelsen på et øyeblikk.

1. I følge en webundersøkelse gjort av DN.se 7.  september der 6774 personer svarte på spørsmålet: Bryr du deg om hvor maten er dyrket?

2. http://www.toptensverige.se/frysar/kategori/frysbox/

 3. Opp til 4 kg mat fryses på halve tiden sammenlignet med en Whirlpool fryser uten TurboFreeze funksjon

Whirlpools TurboFreeze Fryseboks fåes fra  6290 kr.

Til toppen