Whirlpool Zen

Pressemelding fra Whirlpool 1. november 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Whirlpool lanserer ZEN:

Nyt stillheten med Whirlpools nye toppmatede vaskemaskin

Med dagens hektiske liv er vi alltid på farten. Vi er konstant omgitt av lyder og det er ofte vanskelig å få en stille stund.  Mer enn noen gang, fortjener vi ro og stillhet i hjemmet. Akkurat derfor, lanserer  Whirlpool markedest mest stillegående vaskemaskin*

– Den nye toppmatede vaskemaskinen er veldig stillegående, noe som er et  resultat av Whirlpools nye, eksklusive ZEN-teknologi. Vaskemaskinen tar minimalt med plass og er derfor ideell for de som bor på små flater, men også for alle andre som verdsetter ro og stillhet i hjemmet, sier Christian Handeland, Commercial Manager for Norge, i Whirlpool Nordic.

I Whirlpools nye toppmatede vaskemaskin med ZEN-teknologi, har den tradisjonelle beltedrevne  motoren blitt erstattet med en høyeffektiv, integrert induksjonsmotor. Dette innebærer at trommelen roterer direkte uten beltedrift, noe som gir mindre vibrasjoner og en mye mer stillegående vaskemaskin. Denne nye teknikken leverer dessuten klassens beste sentrifugeringseffekt, klasse A, med en sentrifugering som holder en hastighet på 1 200 omdreininger per minutt.

Skånsom mot nattesøvnen, miljøet og økonomien

Takket være den nye ZEN-teknikken og et spesialdesignet nattprogram, kan du vaske når som helst på døgnet uten å bli forstyrret, til og med på natten. Utrustet med Whirlpools 6th SENSE-teknologi, som tilpasser vaskesyklusen etter vaskemengden, skåner du også miljøet og lommeboken. 6TH SENSE reduserer vann-, energi- og tidsforbruket med opp til 30 prosent**.

Den nye toppmatede vaskemaskinen inngår i Whirlpools produktserie, Green Generation, og bruker gjennomsnittlig  20% mindre energi sammenlignet med andre vaskemaskiner i energiklasse A.

– Den nye toppmatede vaskemaskinen er helt enkelt den perfekte  julegaven for deg som vil ha en fredfull jul, avslutter Christian Handeland.

* Lydnivå under vaskesyklus (51 dB(A)) med sentrifugering(72 dB(A)) oppmålt  på en Whirlpool vaskemaskin med ZEN-teknologi på referanseprogramm 1200 omdreininger/min. Sammenlignet  med konkurrenters deklarerte lydnivåer på toppmatede vaskemaskiner (40 cm bredde).

** Sammenlignet med 6 kg vaskemengde og 1 kg vaskemengde vasket i en Whirlpool 6TH SENSE toppmatet vaskemaskin.

Whirlpools toppmatede vaskemaskin med ZEN-teknologi, AWEco 9644, lanseres i November 2010. For bilder vennligst besøk Whirlpools pressrom eller kontakt Nora Aspengren. Veil. pris fra 7 490 NOK.

Til toppen