Markedssjef Kenneth Brynli hos Witt arbeider med hvitevarer i Norge. Her viser han komfyrer i Point-serien med modeller som selges gjennom Expert. Foto: Erik Andersen.

WITT MED HVITT

Den danske leverandøren Witt har vært på markedet i 15 år og leverer blant annet en egen komfyrserie med navnet Point til Expert-kjeden.

Point er et utvalg av frittstående komfyrer med keramisk topp. Witt leverer også det tyske merket Liebherr med kjøl- og fryseprodukter til kjeden i Norge.

– De fleste kjenner oss som leverandør av Point, men Witt har også produkter av eget merke. I tillegg kommer Liebherr og Fisher & Paykel. Liebherr er tvillingskapsspesialist, og ingen har så mange varianter, sier markedssjef Kenneth Brynli som er ansvarlig for salget i Norge.

Han bekrefter at Expert er en viktig kunde for Witt og legger vekt på at Elektrofil er en viktig arena å eksponere produktene på.

– Vi hadde suksess med det vi viste på messen i fjor. Vareutvalget vi viste der, ser vi i mange Expert-butikker i år. Det er viktig at folk får se og føle på produktene i en butikk, men like vesentlig er det at selgerne i butikkene får god informasjon om produktene på forhånd. Det er Elektrofil godt egnet til, forteller Brynli.

– Hva var bedre i år enn i fjor?

– Logistikken og det administrative rundt messen for oss som leverandører har vært mye bedre i år enn i fjor. Jeg synes alt dette var helt perfekt på årets messe. Skal jeg si noe negativt, må det være at det er langt dårligere besøk av handlerne hos oss andre dagen enn på den første.

Til toppen