ZTE Skate

Pressemelding fra ZTE 10. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE lanserer ny og enda bedre Skate

ZTE kommer nå med en ny versjon av mobiltelefonen Skate, som blant annet kan skilte med raskere prosessor og mer minne.

ZTE, som er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr og nettverksløsninger, lanserer nå en ny utgave av smarttelefonen Skate, som kom på markedet i august.

Igjen gir ZTE deg mye for pengene. Skate H har blant annet fått en prosessor på 1 Ghz og flashminne på 8 GB. I likhet med sin forgjenger er også Skate H utstyrt med det brukervennlige operativsystemet Android 2.3, som tilbyr brukeren en rekke ulike spill og applikasjoner via Android Market. Telefonen gir deg med sin rullebrettinspirerte utforming og 4,3 tommer store høyoppløste multiberøringsskjerm en bedre opplevelse både når du spiller og ser på bilder og videoer. Den store skjermen gjør det også lettere å se på kart og bruke telefonen som GPS, for eksempel med Googles nye navigasjonsapplikasjon Google Navigation. Skate H har selvsagt også kamera med 5 megapiksler og FM-radio.

Skate H forventes å få en utsalgspris på rundt 1800 kroner uten abonnement, og vil være tilgjengelig i butikkene om kort tid.

Tekniske spesifikasjoner:

Dimensjoner:

• Størrelse: 126 × 68 × 10,4 mm

• Vekt: 138 gram

• 4,3 tommer stor kapasitiv berøringsskjerm med en oppløsning på 800x480

• Multiberøringsfunksjon som gjør det mulig å zoome inn eller ut på skjermen ved hjelp av fingrene

• Akselerometer for skjermrotasjon

Til toppen