Den nye platespilleren fra Audio-Technica er utstyrt med blåtann. Foto: Jan Røsholm

VINYL FOR NYE GENERASJONER

– Nå selger vi platespillere fra Audio-Technica til unge som aldri har opplevd lyden fra en vinylplate, sier Mats Cederholm i Nordic Game Supply.

Publisert

– I den nye platespilleren fra Audio-Technica er det støtte for blåtann, dermed kan du enkelt bruke hodetelefoner, ørepropper eller blåtannhøytalere for å få tilgang på god vinyl-lyd, sier Cederholm.

Han leder Audio-Technica Nordic, som er en del av Nordic Game Supply AB, og vi møter ham i september på IFA-messen i Berlin.

Platespilleren har avtagbar pickup. Foto: Jan Røsholm

– Platespillerne leveres nå med forforsterker, da er det enkelt å koble til andre forsterkere, sier Cederholm til fagbladet Elektronikkbransjen.

Proppene har veldig god lyd til tross for at de er små

AT-LPW50BTRW, som koster 5.800 kroner, er også utstyrt med en avtagbar pickup.

 

Bakteriedreper

– Da blir det lett å bytte stift, sier Cederholm.

– Vår filosofi er å ha den beste lyden til en billig penge, og disse proppene har veldig god lyd til tross for at de er små, sier Cederholm.

Mats Cederholm med de nye trådløse øreproppene. Foto: Jan Røsholm

ATH-TWX9 har en spilletid på 6,5 timer, og ytterligere 12 timer med lading fra etuiet. Pris: 3.500 kroner.

– Øreproppene har UV-lys i boksen, som dreper bakterier. Hver gang du tar de ut av ladeetuiet, vet du at de er bakteriefrie, sier Cederholm.

Audio-Technica har en egen app, og en av funksjonene er at brukeren kan tilpasse støydempingen i forhold til omgivelsene rundt.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2023, som ble distribuert uke 41. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS