Auris Bluetooth-adapter

Pressemelding fra TT Micro 21. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gjør din dockingstasjon trådløs med TT Micros Bluetooth-adapter Auris  

Den Bluetooth®-baserte musikkmottakeren Auris lar deg trådløst spille og kontrollere musikk fra iPhone, iPad og Android-produkter      

Har du noen gang blitt frustrert når du har funnet ut at den perfekte dockingstasjonen kun fungerer for iPhone? Har du ønsket å spille musikk gjennom dockingen uten å koble den til din iPhone eller iPod Touch? Eller ønsket å koble til din iPad, Android, Blackberry eller Windows Phone uten alle kablene? TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, har løsningen på problemene og introduserer nå Bluetooth®-adapteren Auris.

Enkelt, elegant og kompakt design Trådløs streaming over Bluetooth® har aldri vært bedre. Auris er den enkleste, mest elegante og kompakte Bluetooth®-baserte  musikkmottakeren som har blitt designet for intuitivt å la deg spille, høre på og kontrollere musikk trådløst fra din iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Windows Phone eller et hvilket som helst annet Bluetooth®-aktivert produkt.  

Takket være Bluetooth® 4.0 og apt-X vil du oppleve et helt nytt lydbilde trådløst på din dockingstasjon.  

Auris lagrer opptil åtte enheter, og vil automatisk koble seg opp mot enheten som sist var i bruk. Er man innenfor en radius på ti meter, kan man starte å streame musikk.  

Du kan også koble til hodetelefoner for å bruke disse trådløs via Auris sin minijack-port.  

Gi nytt liv til din dockingstasjon Auris egner seg til mer enn bare å spille musikk. Ved å frigjøre telefonen fra dockingen, har du muligheten til å tekste, sende e-poster eller surfe mens du hører på og kontrollerer din favorittmusikk. Du kan også bruke docking som høyttaler når du ser på film eller spiller spill på dine mobile enheter, og den er utstyrt med mikrofon og egner seg derfor som konferansetelefon.  

Ved å koble adapteren fremfor mobilen til dockingen, løser Auris problemet med mobile enheters ulike ladeplugger, og gjør det mulig å spille musikk fra alle enheter utstyrt med Bluetooth®. Har du kjøpt en docking tilpasset eldre iPhone-modeller, men har gått til anskaffelse av den nye iPhone 5 eller andre smarttelefoner trenger du altså ikke tenke på å kjøpe en ny musikk-dock også.

Adapteren er spesielt designet for at du skal kunne koble den til et hvilket som helst musikksystem utstyrt med AUX (3,5 mm) jack, og ingen ekstern opplading er nødvendig ettersom Auris lades gjennom dockingstasjonens strømforsyning, eller via en 30 pins iPhone-lader.  

Pris og tilgjengelighet

Auris har en veiledende pris på 399 kroner og finnes allerede på lager.

Powered by Labrador CMS