JVC HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth

Pressemelding fra Aurora Group 30. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

JVC Sport Bluetooth – Vannavvisende, trådløse hodetelefoner til høstens sport og trening

Pump både bassen og musklene med de nye, vannavvisende og trådløse Bluetooth-hodetelefonene fra JVC som er skapt til aktivt bruk og som leverer suveren lyd til høstens trening.

Du kan bare svette løs, for de nye trådløse hodetelefonene fra JVC er skapt til knallhard trening i timevis og under alle forhold. De nye in-ear hodetelefonene lever opp til IPX4-standarden, noe som betyr at de både motstår svette, regn og støv og kan vaskes under springen etter bruk.

JVC HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth er med andre ord utviklet til hardcore sport og trening, og med sin kompakte design leverer de optimal passform og komfort, takket være den fleksible og innovative gummikroken, som griper fast innvendig i øret. Gummikroken sikrer at hodetelefonene alltid blir sittende i øret, selv under stor fysisk aktivitet.

Hodetelefonene er skapt i ultralette materialer og veier bare 15 gram. Lyden er i særklasse, og den spesielle utformningen av øreproppene betyr dessuten at forstyrrende støy holdes ute, mens lavere frekvenser som f.eks. en bil som nærmer seg, fortsatt kan høres. Hodetelefonene har opptil 4,5 timers brukstid før batteriet må lades med den medfølgende USB-kabelen (2,5 timers ladetid).

JVC HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth tilkobles enkelt din smarttelefon eller nettbrett. Med 3-knapps fjernkontroll på ledningen kan du starte, stoppe og skifte låter, og den innebygde mikrofonen gjør det dessuten mulig å svare på oppkall og foreta telefonsamtaler. Hodetelefonene fås i fire forskjellige farger og kommer med ørepropper i tre forskjellige størrelser.

JVC HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth – det viktigste:

• Trådløse Bluetooth hodetelefoner utviklet til sport og trening

• IPX4-testet – motstår svette, regn og støv

• Fleksibel gummikrok sikrer optimal pasform og komfort

• Kompakt og ultralett design – veier bare 15 gram

• 3-knapps fjernkonroll og innebygd mikrofon

• Med oppladbart batteri

• Fås i fire forskjellige farger

Powered by Labrador CMS