SMS Audio Wireless Sport

Pressemelding fra Aurora Group 2. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SMS Audio Wireless Sport – Frihet til å bevege deg

Ikke la ledningene holde deg igjen. Med de trådløse sportshodetelefonene fra SMS Audio har du ekstra frihet til å bevege deg og få det optimale ut av treningen.

En aktiv livsstil krever frihet, og spesielt når det gjelder sport, trening og fitness er frihet til å bevege seg en nødvendighet. SMS Audio Wireless Sport er to forskjellige typer hodetelefoner som er spesielt designet til aktivt bruk. Med den trådløse Bluetooth-teknologien blir ikke ledningene i veien når du sykler, løper eller trener styrke på maskinene i treningssenteret.

SMS Audio Wireless In-Ear Sport er en sporty serie trådløse Bluetooth in-ear hodetelefoner som er spesielt designet til trening, løp og sykling. Hodetelefonene er IPX4-godkjente og er derfor bestandige mot både svette, regn og støv. De myke øreproppene i silikon er komfortable å bruke, mens den fleksible gummikroken griper tak innvendig i øret og sørger for at hodetelefonene sitter godt fast. Med den smarte 3-knapps fjernkontrollen kan du starte, stoppe og skifte låter og justere volum, mens den innebygde mikrofonen gjør det mulig å besvare telefonanrop når du trener. Opptil åtte timers batteritid. Fås i fargene rosa, blå, gul, oransje og svart.

SMS Audio Wireless On-Ear Sport er for de som ønsker en helt suveren lydopplevelse. De trådløse Bluetooth on-ear hodetelefonene er laget i en solid og IPX4-godkjent design med gummibelagte overflater samt slitesterke Oval Fit™ øreputer, som i likhet med puten under bøylen er perforerte og absorberer svette. Skal du trene knallhardt, kan putene trekkes med vaskbare trekk, som er inkludert sammen med en praktisk transportveske. Du kan starte, stoppe og skifte låter og justere volum med knappene på ørekoppene som også har innebygd mikrofon. Opptil 12 timers batteritid. Fås i fargene blå, rosa, gul, oransje og svart.

SMS Audio Wireless Sport – det viktigste:

• To forskjellige typer – in-ear og on-ear

• Med trådløs Bluetooth-teknologi

• IPX4-godkjente – vann-, svette- og støvtette

• Fås i flere kule farger

• Suveren lyd utviklet av SMS Audio

Pris: 

SMS Audio Wireless In-Ear Sport

Fås i rosa, blå, gul, oransje og svart.

Veil. pris kr 1 399,00.

SMS Audio Wireless On-Ear Sport

Fås blå, rosa, gul, oransje og svart.

Veil. pris kr 1 999,00.

Powered by Labrador CMS