Jabra Solemate Max

Pressemelding fra Aurora Group 14. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jabra Solemate Max: Nå kan du skru opp lyden - hvis du tør

For å gjøre festen enda mer perfekt, har Jabras Sound-app en ny funksjon kalt Social Jukebox -perfekt for den lydhøre DJ.  Med Jabra Social Jukebox kan du lage din egen spilleliste og dele den med gjester med Evite eller via et Facebook-arrangement, slik at alle kan stemme på sine favorittsanger. Nå kan du virkelig gjøre alle til lags!

Som en del av Jabra Sound-appen, har vi også samarbeidet med Dolby om å inkludere en Sound Space Expander som omgir deg med suveren stereolyd, slik at du kan høre hvert instrument klart og tydelig og fordype deg i en mer detaljert lydopplevelse. God musikk er for bra til bare å deles med noen få venner: lyden fra Solemate Max vil garantert gi deg hakeslipp og du kan dele låtene slik at alle kan ta del av den.

Med sitt høyteknologiske utseende og kledd i stål, er Solemate Max stilig nok til å ta plass hjemme i stuen din, og den er utstyrt med Jabras robuste høyttalerbunn, slik at du kan ta den med deg ut når du skal grille, ha fest på takterrassen eller du skal en tur i parken. Bare grip håndtaket og la musikken følge deg.

Last ned Jabra Sound App og lytt til musikkbiblioteket eller streame innhold fra YouTube i forbedret Dolby®-lyd og forvandle Solemate Max til et bærbart underholdningssenter. Se på filmer, spille spill og hør på musikk inne eller ute med stil!

Hva er det som gjør Solemate Max så spesiell?

·  To diskanthøyttalere, to basshøyttalere, en spesialdesignet basslave og Dolby Sound Space Expander som spiller musikk trådløst, slik den skal høres

·  Et oppladbart batteri som sørger for 14 timer med lytteopplevelse, tillegg kan du lade telefonen din mens du spiller musikk

·  Bestandig mot smuss, støv og vann, slik at du kan ta den med utenfor

·  En høyteknologisk design som tar seg like bra ut i stua som den gjør utendørs

·  Ingen ledninger og enkel oppkobling medBluetooth® eller NFC

Powered by Labrador CMS