SMS Audio STREET by 50 Sport Headphone Collection

Pressemelding fra Aurora Group 2. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SMS Audio™ STREET by 50 Sport Headphone Collection tilgjengelig nå

Den svettebestandige in-ear og on-ear Sport-serien med ledning er utviklet for en aktiv livsstil hver dag.

SMS Audio, LLC (www.SMSAudio.com), en merkevare for førsteklasses hodetelefoner og tilbehør fra Curtis "50 Cent" Jackson, kunngjør i dag at SMS Audio STREET by 50 Sport Collection, som består av STREET by 50™ On-Ear og In-Ear Wired Sport er tilgjengelige for kjøp. I samarbeid med SMS Audio investor og partner Carmelo Anthony i New York Knicks, er hvert eneste par med hodetelefoner sikret å gi lyd av høy kvalitet samt de beste egenskaper for aktivt bruk. STREET by 50 Sport Collection er nå tilgjengelig hos de ledende elektronikkjeder i Norge.

"Vi har utviklet solide kvalitetshodetelefoner som tåler enhver form for aktiv livsstil – og de er utstyrt med svettebestandige egenskaper som vår partner, NBA-stjernespilleren Carmelo Anthony og jeg opplevde at andre hodetelefoner ikke tilbyr," sier 50 Cent, adm. direktør i SMS Audio. "Vi er begge svært fornøyde med det endelige resultatet, og vi kan ikke vente med å sende dem ut til forbrukerne."

Hodetelefonene i nye Sport Collection er laget for å bli brukt under fysisk aktivitet, og har profesjonelt innstilte enheter som med hjelp av nanoteknologi beskytter hodetelefonene mot nedsenking i vann, mot svette og sørger for at de tåler ekstremt vær. Hodetelefonene med ledning inkluderer: 

STREET by 50 In-Ear Wired Headphones, Sport Collection:

Alle øreplugger har en spesiell design som sørger for at de sitter på plass, slik at du får høyeste lydkvalitet uten at du trenger å gå på kompromiss med din aktive livsstil. Ledning som ikke floker seg med en MFI tre-klikks mikrofon med alle funksjoner, inkludert bæreveske i neopren, ørebøyler og lydisolerende øreplugger i tre størrelser. Fås i fargene Sport Blue, Sport Pink, og Sport Yellow til veil. pris kr 549,00.

STREET by 50 On-Ear Wired Headphones, Sport Collection:

Perforert skinn med minneskum sørger for å gi brukerne av on-ear-modellen med ledning ekstra beskyttelse i form av et ripebestandig belegg, et svettebestandig kammer i øreklokken og ekstra øredeksler. Hodetelefonenes ledningdesign eliminerer floker, og en ett-klikks-mikrofon gjør at det er enkelt å svare på oppkall. Hvert par leveres med en bæreveske og et SMS Audio sportshåndkle. Fås i fargene Sport Blue, Sport Pink, og Sport Yellow til veil. pris kr 1 299,00. 

For mer informasjon om SMS Audio-produkter, besøk www.SMSAudio.com.

Om SMS Audio, LLC: Den førsteklasses hodetelefon- og tilbehørsmerkevaren SMS Audio, LLC er dedikert i å forbedre den måten folk opplever musikk på. SMS Audio kombinerer teknologi, funksjon og stil for å levere studiolyd uansett hvor du er.

Powered by Labrador CMS