SMS by 50 Cent

Pressemeldng fra Aurora Group 20. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SMS by 50 Cent - En superstjernes jakt på perfekt lyd

SOM EKSKLUSIV NORDISK DISTRIBUTØR LANSERER AURORA GROUP EN HELT NY SERIE HODETELEFONER UTVIKLET AV EN AV VERDENS STØRSTE RAPPERE

Lanseringen av SMS Audio by 50 Cent skjedde i januar på CES verdens største elektronikkmesse i Las Vegas. Her møtte den verdenskjente rapperen personlig opp for å presentere de nye produktene. Og slik kommer det også til å bli i fremtiden, sa superstjernen og tilføyde at porteføljen fortløpende vil bli utvidet gjennom samarbeid med andre kjente figurer fra rap- og DJ-miljøet.

Aurora Group er blitt eksklusiv distributør av SMS by 50 Cent i Norden og lanserer merket med serien STREET by 50, som er in ear- og over ear-høretelefoner med kabel, samt SYNC by 50, som er trådløse over ear-høretelefoner.

De fleste kjenner 50 Cent som rapperen som kjempet seg fra den fattige, rå og tøffe amerikanske undergrunnen til toppen av sitt eget imperium. Men bak de tunge beatsene og de harde tekstene skjuler det seg også en talentfull forretningsmann som har brukt statusen sin som verdensstjerne til å bygge opp innbringende forretninger på tvers av musikkbransjen.

Et av de mer omfattende tiltakene er nisjemerket SMS Audio, som med overtagelsen av KonoAudio har strebet etter å produsere høretelefoner som skal konkurrere med de beste i markedet. Ingen nevnt, ingen glemt. Men med slagordet "GET OF THE BEATEN PATH" sender 50 Cent uten tvil en utfordrende hilsen til sin gamle læremester, Dr. Dre ...

"Musikk er min store lidenskap, derfor har det vært viktig for meg å skape produkter som kan gi brukerne en førsteklasses lydopplevelse"

I dette prosjektet er ikke 50 Cent bare et ansikt utad. Rapperen er nemlig som majoritetseier i SMS Audio (Studio Mastered Sound) dypt involvert i forretningen og utviklingen av produktene. 50 Cent var meget entusiastisk og ytterst krevende under utviklingen av de nye produktseriene, STREET og SYNC. Et av rapperens krav var at designen skulle være spesiell, men ikke for "gaudy", dvs. prangende. I tillegg var det viktig for ham at produktene ble solide, noe som førte til de fleksible bøylene, som tåler at man drar i dem og bøyer dem som 50 Cent selv demonstrer i denne promotion-video.

OM 50 CENT

50 Cent som egentlig heter Curtis James Jackson III, vokste opp i den tøffe bydelen Queens i New York. Allerede som 12-åring var han en erfaren pusher og en del av det voldelige bandemiljøet, og det kostet ham nesten livet da han i år 2000 trosset den harde kjernen for å følge drømmen om en karriere som rapper. Han slo gjennom med albummet Guess Who´s Back i 2003, som ble starten på et suksesseventyr med flere millioner solgte plater, en rekke priser, en del filmroller og ikke minst rikdom. Men 50 Cent har ikke glemt den harde oppveksten og støtter bl.a. veldedighetsprosjektet Feeding America, der det for hvert SMS Audio-produkt som blir solgt via den amerikanske nettbutikken, doneres 250 måltider til USAs fattigste.

SYNC by 50 "Ditch the wires", sier 50 Cent om toppmodellen i den nye serien av høretelefoner. Musikken overføres trådløst via en transmitter med 3,5 mm kontakt, som gjør at høretelefonene er kompatible med stort sett alle lydenheter. Lyden er krystallklar med en sublim bass, og komforten er suveren med store, myke og tettsittende øreputer. Du kan aktivere bassboost-funksjonen og justere volumet direkte på hodetelefonenes glatte,trykkfølsomme overflate. Den trådløse forbindelsen har en rekkevidde på opptil 15 meter, noe som også gjør at høretelefonene er ideelle til flatskjermen hjemme i stua. Pakken inneholder høretelefoner, transmitter, kabel med mikrofon til telefonsamtale, ladekabel med mikro-USB, USB/ AV-adapter, tvillingkontakt til bruk på fly, renseklut og en hard oppbevaringsveske.

FARGER: Svart, hvit og sølv VEIL. PRIS KR 3 295.

STREET by 50 - Over Ear

Nesten identisk med toppmodellen, men her i en "wired"-utgave til de som ønsker sikker lyd via kabel. Designen er enkel og ren, men allikevel stilfull. Du kan justere lengden på bøylen, og de tykke, myke øreputene legger seg helt inntil ørene dine og isolerer effektivt mot støy utenfra. Intelligent teknologi forsterker bassen, og det er innebygd en mikrofon i kabelen, slik at du kan beholde høretelefonene på når mobilen ringer og avbryter musikken. Kabelen kan tas av, slik at den ikke floker seg når du transporterer høretelefonene. Pakken inneholder høretelefoner, kabel med mikrofon til telefonsamtale, tvillingkontakt til bruk på fly, renseklut og en myk oppbevaringsveske.

FARGER: Svart, hvit og blå VEIL. PRIS kr 1 995.

STREET by 50 - In Ear

Skal det være mer diskret, fås Street-serien også i en smart in ear-utgave. Formatet er mindre, men lydopplevelsen er stor takket være de komfortable og tettsittende ørepluggene som følger med i tre forskjellige størrelser og som er enkle å skifte. Betjeningen er enkel takket være en Apple-designet kontroll med volum-innstilling integrert i kabelen, og både design og kvalitet er i særklasse. Prisen er inklusive høretelefoner, kabel med kontroll, tre forskjellige øreplugger og en praktisk oppbevaringsveske.

FARGER: Svart og hvit VEIL. PRIS KR 999.

SMS by 50 Cent selges i Norge av Elkjøp og Expert

Powered by Labrador CMS