STREET by 50 DJ Pro Performance

Pressemelding fra Aurora Group 5. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

DJ-hodetelefoner er nå tilgjengelig fra SMS Audio™ og 50 Cent

MS Audio, LLC, den ledende hodetelefon- og tilbehørsmerkevaren fra Curtis "50 Cent" Jackson lanserer i dag hodetelefonene STREET by 50™ DJ Pro Performance med ledning som er selskapets første DJ-produkter i SMS Audio-kolleksjonen. Hodetelefonene STREET by 50™ er nå i salg hos autoriserte forhandlere i Norge.

"Fra det øyeblikk jeg opprettet SMS Audio ønsket jeg å skape hodetelefoner som kan brettes, bøyes og enkelt tas med uten å ofre studio lydkvalitet og holdbarhet," sier 50 Cent, adm. direktør i SMS Audio. "Utstyrt med disse kvalitetene viser den nye DJ-stilen omfanget av hva SMS Audio kan tilby. Det er fortsatt min visjon å tilby lyd i studiokvalitet i hvert produkt."

Med samme flotte styling og holdbarhet som de opprinnelige SYNC by 50™ trådløse over-ear-hodetelefone og STREET by 50™ over-ear hodetelefonene med ledning, er de nye STREET by 50™ DJ hodetelefonene den første DJ-versjonen som kan foldes sammen i kolleksjonen SMS Audio. I tillegg til den myke bøylen med enkle hengsler er øreklokkene laget av myke puter i minneskum for brukervennlighet og maksimal komfort. DJ-hodetelefonene STREET by 50™ har profesjonelt innstilte 40 mm driverenheter for klar, ren lyd, forbedret bass og avanserte passive støyreduserende funksjoner. Tilgjengelige i Shadow Black og City Grey har hver hodetelefon to avtakbare kabler – en kveilet DJ-kabel med ¼ tomme adapter og en kabel med tre-klikks mikrofon. En hard bæreveske og en myk renseklut er også inkludert.

Andre aktuelle produkter i SMS Audio produktlinje inkluderer STREET by 50™ over-ear hodetelefoner, STREET by 50™ in-ear hodetelefoner, STREET by 50™ on-ear hodetelefoner og SYNC by 50™ over-ear trådløse hodetelefoner med integrert Kleer trådløs teknologi som lar opptil fire lyttere høre på musikk fra samme kilde.

Gjennom samarbeidet med Feeding America® vil onlinesalg av hodetelefoner i USA gjennom SMSAudio.com gi 250 måltider til amerikanske familier i nød.

STREET by 50™ DJ Pro Performance hodetelefoner er nå tilgjengelige hos autoriserte forhandlere i Norge til en anbefalt pris på kr 2 699. Du finner mer informasjon om SMS Audio på www.SMSAudio.com og www.auroragroup.eu.

Powered by Labrador CMS