SYNC by 50 On-Ear

Pressemelding fra Aurora 29. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SMS Audio SYNC by 50 On-Ear trådløse høretelefoner tilbyr det beste innen studiolyd

Nye SYNC by 50 On-Ear trådløse høretelefoner med Bluetooth 4.0 APTX®-teknologi i en kompakt, sammenleggbar design for musikk når du er på farten.

 SMS Audio, LLC (www.SMSAudio.com), en førsteklasses merkevare for hodetelefoner og tilbehør fra Curtis "50 Cent" Jackson lanserer SYNC by 50 On-Ear trådløse høretelefoner. De nye høretelefonene har Bluetooth 4.0 aptX-teknologi for lyd av høy kvalitet med imponerende dynamisk omfang.  SYNC by 50 On-Ear trådløse høretelefoner har profesjonelt innstilte 40 mm spesialutviklede drivere som tilbyr brukerne det beste innen studiolyd uten å være bundet av ledninger.

SYNC by 50 On-Ear trådløse høretelefoner har en kompakt, sammenleggbar design.  Med avtakbar kabel med tre-klikks mikrofon, puter i ultra-plysj OVALFIT med minne, solid og justerbart hodebøyle samt integrert kontroll for spill/pause, volum og neste spor garanterer SYNC by 50 On-Ear trådløse høretelefoner en behagelig lytteopplevelse når som helst og hvor som helst.

Med opptil 12 timers spilletid kan SYNC by 50 On-Ear trådløse hodetelefoner gi en hel dag fylt med musikkopplevelser. Hodetelefonene lades enkelt via den integrerte micro-USB-porten. I tillegg har høretelefonene bæreveske med hardt skall, micro USB-ladekabel, pusseklut og avtakbar kabel med tre-klikks mikrofon, i tilfelle brukere ikke får koblet opp hodetelefonene.

"SMS Audio fortsetter å utvikle seg og flytte grensene for lytteopplevelse," sier 50 Cent, administrerende direktør i SMS Audio. "Både faste og nye tilhengere SMS Audio kommer til å elske de nye SYNC by 50 On-Ear trådløse høretelefonene. Den førsteklasses designen og teknologien gjør at folk slipper å være bundet av ledninger når de hører på favorittmusikken sin. "

SYNC by 50 On-Ear trådløse høretelefoner er tilgjengelige i kjølig sølv eller mørk svart til 1.999,00 NOK.

Powered by Labrador CMS