Razers europeiske toppsjef, Marco Chillon (t. h.) og Bent Madsen i Aurora Group foran det nye 2.1-systemet Nommo Pro. Foto: Stian Sønsteng.

NYE SPILLHØYTTALERE FRA RAZER

Razers utvider sin serie spillhøyttalere, med toppmodellen Nommo Pro; et 2.1-system som er THX-sertifisert. Prisen blir 500 amerikanske dollar.

Publisert

Hos Razer på CES-messen i Las Vegas møter vi deres nordiske distributør, Aurora Group.

– Razer betyr veldig mye for oss, og vi har samarbeidet godt siden 2004. Det startet med en mus og en musematte, og merket har i dag en riktig sterk posisjon i det nordiske markedet. De er teknologiledere, og et av de viktigste varemerkene i bransjen, sier salgsdirektør Bent Madsen i Aurora-gruppen.

Razers europeiske toppsjef, Marco Chillon, parerer:

– Aurora Group er en superviktig partner, også fordi Norden er en viktig region for oss i Europa, sier Chillon til fagbladet Elektronikkbransjen.

Eksplosiv vekst

– Tidligere var det slik at enkelte leverandører brukte Norden som testmarked. Er dette tilfellet for Razer i dag?

– Nei, slik er det ikke. Men, vanligvis er våre nye produkter tilgjengelig i Norden ved lansering, sier han.

– Hvordan har Razer utviklet seg som selskap de seneste årene?

– Eksplosivt! Vi har ekspandert inn i nye kategorier. I fjor med vår første smarttelefon, og vi er kommet med flere spill-PCer. Denne kategorien er blitt stadig større, har vi dratt veksler på dette også med de øvrige produktene våre, sier Chillon.

Vanligvis er våre nye produkter tilgjengelig i Norden ved lansering

Nommo Pro er et 2.1-system som ble lansert under CES-messen i Las Vegas. Det vil koste 500 USD, og topper serien som fra før består av to modeller; stereosystemet Razer Nommo til 1.100 kroner og Razer Nommo Chroma, til 1.700 kroner, som i tillegg har belysning der man kan velge mellom 16,7 millioner farger og synkronisere denne med andre Razer Chroma-enheter gjennom Razer Synapse-programvaren. Også Nommo Pro støtter Chroma.

Razer Nommo Pro er et THX-sertifisert 2.1-system. Foto: Razer.
Powered by Labrador CMS