JVC Tinyphones

Pressemelding fra Aurora Group 30. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

JVC TINYPHONES: Trygg underholdning til familiens minste

JVC, verdens største produsent av hodetelefoner kommer nå også med produkter til de minste i familien. TINYPHONES er skånsomme hodetelefoner som gjør det trygt og sikkert for barn i alderen fra tre år å høre på musikk og spille spill.

De minste ørene har den største risikoen for å få høreskader i en verden der apper, filmer og musikk er blitt en stor del av hverdagen til selv små barn. Mange hodetelefoner og høyttalere håndterer lydnivåer som overstiger smertegrensen hos voksne, og mange barn befinner seg derfor daglig i faresonen for å få varige hørselsskader.

Verdens største produsent av hodetelefoner, JVC, har nå utviklet TINYPHONES, som er rettet spesielt mot barn i alderen fra tre år. Hodetelefonene er skapt i en smart og barnevennlig design og har et begrenset volumnivå på 85 dB, noe som fullstendig eliminerer risikoen for hørselsskader. Med JVC TINYPHONES kan du derfor trygt la barnet høre på musikk, se filmer eller spille spil.

Kiidio – ny musikktjeneste til barn

JVC TINYPHONES er som skapt til den nye online musikktjenesten Kiidio, som er rettet mod barn i alderen fra to til fem år. Med Kiidio kan man streame et utvalg av barnemusikk og spennende lydbøker med en barnevennlig brukerflate, slik at barnet selv kan søke etter, velge og spille av sanger eller fortellinger, helt uten hjelp fra mor og far. Kiidio er utviklet i samarbeid mellom Universal Music og Spotify, og alle som har med et Spotify Premium-abonnement kan streame innhold fra Kiidio direkte gjennom appen. Kiidio fungerer både til iPhone, iPad og Android.

JVC In-Ear TINYPHONES

Smarte in-ear hodetelefoner skapt til barn med begrenset volumnivå på 85 dB, noe som eliminerer risikoen for høreskader. Til musikk, spill og film. Hodetelefonene kan settes sammen til en kul halskjede når de ikke er i bruk. Klistremerker følger med, slik at barnet kan sette sitt eget preg på hodetelefonene. Fås i fire ulike fargevarianter.

JVC On-Ear TINYPHONES

On-ear hodetelefoner utviklet og designet til barn. Til musikk, spill og film. Med begrenset volumnivå på 85 dB. Konstruert av robuste materialer som tåler litt av hvert. Leveres med klistremerker, slik at barnet selv kan dekorere hodetelefonene. Fås i fire ulike fargevarianter.

JVC TINYPHONES – det viktigste

• Maksimalt volumnivå på 85 dB eliminerer risiko for hørselsskader

• Laget i robust, smart og barnevennlig design

• Klistremerker og oppbevaringspose medfølger

• Fås i flere forskjellige farger – både til gutter og jenter

Pris:

JVC In-Ear TINYPHONES

Fås i blå, rosa, hvit, lyseblå

Veil. pris kr 249,00 JVC On-Ear

TINYPHONES

Fås i rosa, blå, rød, fiolett

Veil. pris kr 349,00

Powered by Labrador CMS