SMS Audio Star Wars Edition

Pressemelding fra Aurora Group 3. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SMS Audio Star Wars Edition – Hodetelefoner fra en fjern, fjern galakse...

Er du fan av Star Wars kommer du ikke utenom den nye kolleksjonen av offisielle Star Wars hodetelefoner fra SMS Audio. Serien kommer i markedet i et begrenset antall eksemplarer og består av fire nye modeller: Chewbacca, R2D2, TIE Fighter og Darth Vader.

Et samarbeid mellom SMS Audio og Disney har utløst enda en kolleksjon av offisielle Star Wars hodetelefoner. Hodetelefonene er basert på den populære SMS Audio Wired On-Ear og kommer i fire unike design med de kjente navne Darth Vader, TIE Fighter, R2D2 og naturligvis Chewbacca!

Alle hodetelefonene i SMS Audio Star Wars 2nd Edition er utstyrt med 40 mm høyttalere som sikrer en klar og sprø lyd kombinert med en Darth Vader-dyp bass. Hodetelefonene er utstyrt med Oval-Fit™ øreputer, er lette og fleksible og kan foldes sammen og transporteres i den medfølgende boksen, som matcher den galaktiske designen. 

SMS Audio Wired On-Ear Star Wars Darth Vader

Den ondeste av alle Star Wars-figurer, her mutert til et sett toppmoderne hodetelefoner. Elektronikken på brystet til Darth Vader er gjengitt på ørekoppene, og designen er naturligvis like svart som den ondskapsfulle Jedi-ridderens skremmende rustning.

SMS Audio Wired On-Ear Star Wars TIE Fighter

TIE Fighters er Det Galaktiske Imperiums brutale ion-jagere, som bare med sin hylende motorlyd sprer frykt og redsel overalt hvor de kommer. Som hodetelefoner gjenkjennes fartøyets karakteristiske runde cockpit på ørekoppene.

SMS Audio Wired On-Ear Star Wars R2D2

R2D2 står for Second Generation Robotic Droid Series-2, og den lille roboten med de gøyale lydene er ikke desto mindre en av de mest berømte figurene i Star Wars-universet. Hodetelefonene er naturligvis hvite og blå, komplett med lampene og en metallisk look rundt ørekoppene.

SMS Audio Wired On-Ear Star Wars Chewbacca

Chewbacca er en 200 år gamle langhåret wookie som har viet livet sitt til å beskytte Han Solo, kanskje den mest kjente av alle Star Wars-figurene. Hodetelefonene har naturligvis Chewbaccas ammunisjonsbelte på ørekoppene, likesom designen er brun som den tykke manken til "Chewies".

SMS Audio Star Wars 2nd Edition – det viktigste:

• Andre utgave av den populære SMS Audio Star Wars Edition

• Offisiell serie skapt i samarbeid med Disney

• Fås i fire nye utgaver: Dart Vader, Tie Fighter, R2D2 og Chewbacca

• Unik case, sertifisert samt offisiell Star Wars-plakat følger med

• Produseres i et begrenset antall – et must for enhver Star Wars-fan

• Veil. pris kr 1 599,00 r.

Powered by Labrador CMS