Vogels Wall, Thin og Cable

Pressemelding fra Aurora 6. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nyheter fra Vogel's ved IFA 2013

Etter 40 år med innovasjon innen veggfester er Vogels fortsatt dypt opptatt av å skape lyd- og bildetilbehør som utvider underholdningsopplevelsen. 

Vogels er en organisasjon basert på talentet og engasjementet til svært innovative mennesker. Folk som er lidenskapelig opptatt av de produktene de skaper og kundene som bruker dem. Folk som bevisst velger å overgå forventningene – i dag og i morgen.

Under IFA 2013 vil Vogels, designeren og produsenten av et svært særpreget utvalg av fester og støttesystemer for lyd- og bildeutstyr, igjen demonstrere noen av sine mest vellykkede produkter til de besøkende. 

TV-veggfester for alle behov

Vogels tilbyr et bredt spekter av modeller, som passer til nesten alle TV-merker og skjermstørrelser – fra 16 til 80 tommer. De kan brukes i stue, soverom, kjøkken, etc. I tillegg har de et bredt utvalg av funksjonalitet. TV-en kan monteres som et maleri på veggen. Den kan vippes for en behagelig seerkomfort på soverommet. Et dreibart feste gir komplett fleksibilitet for plassering, slik at man kan se på flatskjerm-TV fra et hvilket som helst sted i rommet. Det er også et spesielt utvalg av prisbelønte fester for ultratynne TV-er, med bare 3,5 cm mellom TV-en og veggen.

NYE dreibare veggfester @IFA

På IFA 2013 introduserer selskapet flere nye dreibare fester for større skjermer (40-65 tommer/102 til 165 cm) som sørger for at folk kan få nyte sitt underholdningsutstyr til fulle. Vogel's WALL 2345 har en dobbel støttearm som kan dreies opptil 180 grader (WALL 2245 for 32-55 tommer/81-140 cm). Vogel's WALL 2325 har en enkelt bærearm som kan dreies opptil 120 grader, avhengig av størrelsen på TV-en. (WALL 2225 for 32 til 55 tommer/ 81–140 cm).

Se på TV fra sengen med feste som kan vippes

Det finnes også et komplett utvalg av flate og vippbare modeller til hver størrelse og alle typer AV-utstyr. De vippbare festene er ideelle for å se på TV med full komfort mens du ligger i sengen. Vogel's THIN 315 kan vippes opp og ned og passer til ultratynne skjermer eller WALL 1315

Som et maleri på veggen

For ekstra store skjermer kan man enten velge Vogels THIN 305 veggfeste, som hviler i flukt med veggen eller WALL 1305. Med disse ser en flatskjerm-TV ut som et maleri på veggen.

Ultraslanke veggfester

Med THIN dreibart TV-veggfeste kan skjermen dreies 180 grader og trekkes opptil 63 cm ut fra veggen for ekstra fleksibilitet (THIN 345). Et annet valg er THIN 325, som kan dreies opptil 120 grader på en enkelt pivot arm. Disse ultraslanke veggfestene passer perfekt som slanke veggfester i ethvert interiør. Foruten standard svart, er også modellene THIN 345 og THIN 245 tilgjengelige i alpine white. Høyglansfinishen er dekorert med en sølv- eller champagnefarget aksent. 

Et bredt spekter av praktiske tilleggsprogrammer

Vogels tilbyr mye annet tilleggsutstyr for AV- og multimedia for å hjelpe folk med å skjule skjemmende kabler og å organisere og forbedre sitt underholdningsutstyr. For eksempel har Vogel's CABLE 10, som ble introdusert i 2013, en elegant metallic-søyle som samler og skjuler opptil 10 kabler. Den er tilgjengelig i lengder på 64 cm (CABLE 10 M) og 94 cm (CABLE 10 L). Man kan montere Vogel's AV10 støtte(r) på søylen for sikker plassering av AV-utstyr med god plass til fjernkontroller, kontroller og annet.

Kjent for kvalitet og brukervennlighet

Alle Vogel produkter tilbyr god kvalitet og brukervennlighet – et kjennetegn på Vogel's. Selskapet gir livstidsgaranti på sine produkter. Dette understreker den påliteligheten som Vogel's investerer i hvert enkelt produkt. De ansatte i Vogel's gjør sitt ytterste for å skape AV- og multimediatilbehør som kombinerer langvarig kvalitet med bred fleksibilitet i en attraktiv design. Dette er Vogel's rike kulturarv og vi vil fortsette å fokusere på disse viktige verdiene ved alle fremtidige innovasjoner.

Powered by Labrador CMS