Vogels Sound 3450 og Sound 3400

Pressemelding fra Aurora Group 10. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Få en bedre lydopplevelse fra din flatskjerm-TV med Vogels feste for lydplanke - Vogel's introduserer elegante løsninger som ser flott ut sammen med flatskjermer

Nå kan du få mer imponerende lyd fra din flatskjerm-TV med Vogel's nye produkter for montering av lydplanke. Vi tilbyr elegante løsninger for montering av alle merker lydplanker for alle flatskjerm-TV-er.

Vi i Vogel's elsker god lyd – både brakene fra spesialeffektene, dramatisk bakgrunnsmusikk og tydelige dialoger. Lydplanker gir ideelle kompakte løsninger som forbedrer den imponerende lyden vi liker når vi ser på våre favorittfilmer og TV-programmer. For å tilpasse lydplankene sømløst til alle typer flatskjerm-TV-er, introduserer Vogel's to nye produkter for montering. Våre designere benyttet seg av Vogel's lange erfaring med innovative veggfester og høyttalere for å skape festebeslag med en elegant passform for så å si alle størrelser og former for lydplanke til din flatskjerm-TV. De er perfekte for å oppnå en bedre lyd- og bildeopplevelse fra din flatskjerm-TV.

SOUND 3450 – beveger seg sammen med TV-en

Når du dreier TV-en fra side til side, vil du at lydplanken skal følge TV-en. Vogel's SOUND 3450 er et universelt feste for lydplanker som er laget spesielt for flatskjerm-TV-er som kan dreies. Lydplanken vil alltid være vendt mot deg slik at bilde og lydeffekter er helt synkroniserte med hverandre. For å passe til størrelsene og formene på de ulike lydplankene, kan høyden og dybden TIL SOUND 3450 tilpasses slik at lydplanken flukter med TV-en. Finishen i aluminium gir et elegant preg.

•  Lydplanken følger TV-en

•  Brukes i kombinasjon med TV-veggfeste (VESA)

•  Få lydplanken til å flukte med TV-en ved å justere høyde og dybde

•  Bærer lydplanker som veier maks 10 kg

SOUND 3400 – passer flatt på veggen med Vogel's kabelsøyle

Vogel's tilbyr fester som gjør at en flatskjerm-TV kan monteres på veggen og har kabelsøyler som skjuler sjenerende kabler. For å skape en elegant passform for dette oppsettet, kan Vogels SOUND 3400 brukes i kombinasjon med Vogels NEXT 7840 og CABLE 10 kabelsøyler. Høyden på festet til lydplanken kan tilpasses høyden på søylen og lydplanken.

•  Brukes i kombinasjon med Vogel's NEXT 7840 og CABLE 10kabelsøyler

•  Kan plasseres i en hvilken som helst høyde på søylen

•  Bærer lydplanker som veier maks 10 kg

Powered by Labrador CMS