Puro Sport Collection

Pressemelding fra Aurora Groupe 16. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PURO Sport Collection: Nye innovative sportsprodukter til en aktiv høst

Har sommerens grillfester satt avtrykk på badevekten? Skal du trene til vårens maraton? Eller gjelder det den helt store Ironman? Bruk høsten til å komme i form med den helt nye serien av innovative sportsprodukter fra PURO.

Elektronikkprodukter til sport og trening er populære som aldri før, og nå kan du bruke høsten til å komme i form med en spennende serie av nyheter fra PURO. Det italienske merket er klar med et lysende sikkerhetsarmbånd til mosjonsløp, et intelligent Fit Watch og en rekke hodetelefoner til både løp, fitness og svømming. Kort sagt: Det er ingen unnskyldning for ikke å komme i gang med treningen!

PURO Fitness & Sleep Tracker

Intelligent gummiarmbånd som logger dine aktiviteter og bevegelser døgnet rundt og beregner forbrente kalorier, søvnrytme og mye mer. Armbåndet fungerer med den integrerte Fit Watch-appen til smarttelefon og nettbrett og forbindes enkelt til enhver enhet med Bluetooth. Vind- og vanntett og med kombinert USB-kontakt og display samlet i én enhet, som tas ut og tilkobles direkte i datamaskinen. Fås i flere farger – inkludert ekstra armbånd i svart.

PURO Universal Safety LED Shoeclip

Glem alt om gule sikkerhetsvester. Men denne konstant lysende eller blinkende røde LED-klipsen på løpeskoen blir du garantert sett i mørket. Den smarte, praktiske og ultralette klipsen holder til opptil 130 timers bruk på bare ett batteri. Naturligvis skapt i et vind-, vann- og støtbestandig materiale.

PURO Universal Safety LED Armband

Innovativt sikkerhetsarmbånd til overarmen med lysende eller blinkende røde LED-lamper. Det lette og komfortable armbåndet er skapt i nylon med borrelåslukking og holder til opptil 130 timers bruk på bare ett batteri. Skapt i et vind-, vann- og støtbestandig materiale.

PURO Sport Stereo In-Ear Headphones

Ultralette in-ear hodetelefoner til enhver form for sport og fitness. Hodetelefonene leveres med 120 cm flat og krøllfri kabel og er utstyrt med fjernkontroll og mikrofon, slik at du enkelt og raskt kan besvare anrop under trening. Leveres med tre størrelser øreplugger. Fås i flere forskjellige farger. 

PURO Sport Stereo Waterproof In-Ear Headphones

Lyst på en svømmetur med musikk i ørene? Det er faktisk mulig med disse vanntette in-ear hodetelefonene, som er bestandige mot vann ned til én meters dybde. Kommer med 120 cm flat og krøllfri kabel og er dessuten utstyrt med mikrofon, slik at du raskt og enkelt kan besvare anrop. Takket være de fleksible ørebøylene er du sikret optimal komfort og sikker passform. 

PURO Sport Stereo In-Ear Headphones

Gi ekstra mye når du trener med disse in-ear hodetelefonene, som takket være de fleksible ørekrokene i gummi sikrer deg optimal passfom og komfort. Kommer med 120 cm flat og krøllfri kabel og er dessuten utstyrt med fjernkontroll og mikrofon, slik at du kan svare på oppkall mens du trener. .

Pris og forhandler

PURO Fitness & Sleep Tracker

Fås i blå/svart, grønn/svart, rosa/svart

Veil. pris kr 1 099,00.

PURO Universal Safety LED Shoeclip

Veil. pris kr 229,00.

PURO Universal Safety LED Armband

Veil. pris kr 229,00.

PURO Sport Stereo In-Ear Headphones

Veil. pris kr 229,00.

PURO Sport Stereo Waterproof In-Ear Headphones

Veil. pris kr 429,00.

PURO Sport Stereo In-Ear Headphones

Fås i hvit/blå og hvit/lime

VEIL PRIS kr 299,95.

Powered by Labrador CMS