Vogel's Mount Advisor og SoundMount

Pressemelding fra Aurora Group 27. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fotballfeberen raser! Få med deg kampen med TV-utstyr fra Vogel's

Med Champion League-finale og EM i fotball rett rundt hjørnet er det tid for å få styr på TV-en, slik at du får maksimalt ut av sommerens viktige kamper. Finn det optimale TV-festet med Vogel's TV Mount Advisor – og få den optimale live-opplevelsen med Vogel's SoundMount.

I helgen avgjøres Champions League, og 10. juni braker det løs med EM i fotball i Frankrike. Mange spennende kamper skal ses med familie og venner på TV-en hjemme i stua – men er du virkelig klar til fotballfeber? Sitter TV-en ordentlig på veggen? Kan du vippe og dreie den, slik at alle kan se detaljene i kampen? Og hva med lyden?

Vogel's Mount Advisor – det perfekte bildet

Vogel's Mount Advisor er et online verktøy som raskt og enkelt hjelper deg med å finne den helt perfekte monteringsløsningen til din TV. Onlineverktøyet kan samtidig fortelle deg hvilket TV-feste fra Vogel's som er best til badet, soverommet, stua eller kjøkkenet, der fjernsynet skal kunne ses fra flere forskjellige vinkler.

Prøv Vogel's TV Mount Advisor på:

https://www.vogels.com/en-cn/c/advice-and-support/step-1

Vogel's SoundMount – den optimale lyden

Vogel's SoundMount gir deg den optimale fotballstemningen med en lyd som gjør at du føler deg som live-tilskuer til kampen. SoundMount kombinerer det prisbelønte Vogel's DesignMount TV-festet med en integrert lydplanke og trådløs subwoofer. Lydsystemet på 300 W skaper den helt rette og rungende kinoeffekten med krystallklar lyd.

Se Vogel's SoundMount på:

https://www.vogels.com/en-se/c/soundmount

Vogel's SoundMount – det viktigste:

• Kombinert TV-feste og soundbar i prisbelønnet design

• Skapt til store flatskjerm-TV-er fra 40 til 65 tommer (maks 30 kg)

• Dreier din flatskjerm-TV 120 grader til høyre eller venstre

• Lydplanke og trådløs subwoofer med 300 watts effekt

• Plug and play – fungerer med din eksisterende fjernkontroll

• Enkel montering, alle nødvendige skruer og komponenter er inkludert

Vogel's SoundMount:

Veil. pris kr 5999,00

Powered by Labrador CMS