Clarion CZ505E

Pressemelding fra AutoHiFi 28. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

CZ505E

CD spiller med DAB+, bluetooth og minne for langtidslagring av stasjoner

Clarion introduserer en ny CD spiller med DAB+ og bluetooth samt minne for lagring av stasjoner!

Clarion, forsterker sin posisjon innen bilstereo ved å lansere en ny modell med perfekt lydkvalitet og DAB+

DAB+ / DAB / DMB-A

CZ505E leveres med både DAB+ og RDS radio. Enheten skifter automatisk mellom de forskjellige frekvensene og velger selv FM eller DAB+ radio. Innebygd Service Following gjør at du kan kjøre over hele landet uten å søke etter kanalene på nytt.

Minne

CZ505E er perfekt for alle som ønsker å ha en spiller også etter at FM nettet stenger om ikke så lenge. Den leveres også med innebygd minne slik at enheten kan stå opptil 1 år uten tilkoblet strøm uten å miste de lagrede stasjonene. Dette er perfekt for anleggsmaskiner og andre kjøretøy som ofte bruker en hovedstrømsbryter.

USB og AUX

Enheten leveres med både USB og AUX inngang i front for maksimal fleksibilitet. Ønsker du å spille musikk fra din minnepenn eller fra mobilen er begge deler like enkelt.

Bluetooth

Kommunikasjon er synonymt med frihet. En Bluetooth modul er også innebygget i enheten. Kompatibel med alle mobiler og med regelmessige oppdateringer tillater den deg å kommunisere sikkert via den integrerte mikrofonen i fronten av enheten. CZ505E er designet for å gjøre livet enklere, hele innholdet av din kontaktliste vil nedlastes automatisk til enheten så kontaktene vises på skjermen, noe som gjør det enklere å finne den rette kontakten. Bluetooth funksjonen gir deg også muligheten til å streame og lytte til din favorittmusikk fra mobilen mens du kjører! 

Passer i alle biler.

Sammen med AutoHiFi’s rammer og rattfjernkontrolladaptere kan denne enheten tilpasse nesten alle biler på markedet i dag!

Veil utsalg;

Kr 1.999,- for CZ505E

Kommer februar 2015

Powered by Labrador CMS