Clarion NX504E

Pressemelding fra AutoHiFi 26. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Multimedia navigasjonsenheter med berøringsskjerm og DAB+

Clarion introduserer en ny enhet som kombinerer navigasjon, multimedia og DAB+

Clarion, spesialist på lyd og bildeprodukter til bil forsterker sin posisjon i navigasjonsmarkedet ved å lansere 1 ny modell: NX504E (2 DIN). Utstyrt med perfekt lydkvalitet er denne enheten en banebrytende multimedia enhet som vil behage lyttere i bilen både på korte og lange turer.

DAB+ / DAB / DMB-A

NX505E leveres med både FM og DAB+ radio. Enheten skifter automatisk mellom de forskjellige frekvensene og velger selv FM eller DAB+ radio. Innebygd Service Following gjør at du kan kjøre over hele landet uten å søke etter kanalene på nytt.

Smart Access

Med Smart Access og Intelligent Voice kan du enkelt kommunisere med enheten. Gi den beskjed og enheten utfører ordre. Kompatibel med både iOS og Android.

Eksepsjonell berøringsskjerm og synlig kvalitet

Rask og enkel installasjon er nå en formalitet. Når NX505E er klar til bruk avdekkes en 6.2" berøringsskjerm. Enhetenes W-VGA teknologi og 800x480 oppløsning gir brukeren en høykvalitets skjerm med synlig toppkvalitet.

Utstyrt med et intuitivt nytt brukergrensesnitte kan brukeren se alle tilgjengelige funksjoner ganske enkelt ved å la fingeren stryke over skjermen. "Aktiv Ikon" funksjonen gir en total interaktivitet. Ikonene på menyen er animert som en mosaikk av bilder av funksjonene i miniatyr. Brukeren kan enkelt organisere rekkefølgen av ikonene for å tilpasse eget behov. 

Sympatisk navigasjon med veldig bred dekning og masse tilleggsvalg! 

Enheten kan brukes til å navigere gjennom 48 Europeiske land. Clarion er spesialist i minimalisering til bilen, i et 8GB mikro SD kort finner du komplett kart med alle tilgjengelig interessepunkter inkludert.

For raskere reaksjon er det valgt en 600 MHz prosessor som perfekt følger bilens bevegelser når navigasjonen brukes. Som en god følgesvenn kan også NX504E vise 3D kart. samt vise riktig avkjøringer, veivalg og automatisk vise veiskilt som skal følges gjennom reisen.

MP3 spillere, iPod’s og iPhone’s kommer alltid først

NX505E gir mening til underholdning i bil, hovedsaklig på grunn av den integrerte DVD/CD spilleren samt støtte for MP3, WMA, DivX, MPEG1/2/4 og AAC filer. USB porten er kompatibel med omtrent alle MP3 spillere, i tillegg til Apple iPod og iPhone. En 3.5mm jack inngang i fronten gjør enheten komplett når det gjelder audio og video tilkoblinger.. NX505E inneholder naturligvis også et godt utvalg av lydinnstillinger. For total underholdning kan "2-Sone" funksjonen brukes for å kontrollere to forskjellige Audio/Video kilder til samme tid foran og bak i bilen.

Kommunikasjon i hands-free modus

Kommunikasjon er synonymt med frihet. En Bluetooth modul er også innebygget i enheten. Kompatibel med alle mobiler og med regelmessige oppdateringer tillater den deg å kommunisere sikkert via den integrerte mikrofonen i fronten av enheten. NX505E er designet for å gjøre livet enklere: hele innholdet av din kontaktliste vil nedlastes automatisk til enheten så kontaktene vises på skjermen, noe som gjør det enklere å finne den rette kontakten. Bluetooth funksjonen gir deg også muligheten til å streame og lytte til din favorittmusikk fra mobilen mens du kjører! 

Ryggekamera

Ønskes det å koble til et ryggekamera? Enheten er klargjort for det med en egen inngang på baksiden. Alle ryggekameraer fra de helt enkle til proffkamera fra Clarion kan brukes alt etter behov.

Sammen med AutoHiFi’s rammer og rattfjernkontrolladaptere kan denne enheten tilpasse nesten alle biler på markedet i dag som har mulighet til å montere en 2DIN spiller

Veil utsalg;

Kr 8.999,- for NX505E

Kommer våren 2015

Powered by Labrador CMS