BØRSTER HÅRET GLATT

Babyliss vil gjøre norske kvinners hår sunnere og vakrere, med mer skånsomme produkter.

Publisert Sist oppdatert

Babyliss hadde egne frisører og moteshow på årets IFA-messe, og demonstrerte flere av sine produkter for de besøkende.

– Den store nyheten for oss i år, er vår nye rettebørste. Den kommer ut i butikk i oktober, helt i tide til julesalget. Før har denne type produkt kun kommet som svært dyre proff-enheter, eller billige Kina-produkt. Nå kommer vi med vår versjon, som vil få et prispunkt rundt 6-700 kroner. Dette er første rettebørste fra en skikkelig merkevare, sier Christian A. Christensen, salgs- og markedssjef i distributøren Conair, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Tryggere varme

Sammenligner man med en vanlig rettetang, så får man ikke håret helt superrett, men for mange hårtyper er børsten både mer effektiv og mer skånsom

Hele børsten har et keramisk dekke som gjør den veldig skånsom, og selve piggene er i silikon. Når disse utsettes for varme, skal de gjøre håret svært blankt. Ion-behandlingen gjør at håret lukker seg og at det ikke blir statisk.

– Sammenligner man med en vanlig rettetang, så får man ikke håret helt superrett, men for mange hårtyper er børsten både mer effektiv og mer skånsom. Det ser veldig naturlig og sunt ut, sier han.

Christensen peker også på trygghetsaspektet ved produktet.

– Har man en datter på 10-12 år ønsker man kanskje ikke å gi henne en rettetang, som blir svært varm. Denne børsten kan man ikke brenne seg på, så det er et tryggere produkt også, sier han.

Mindre slitasje

For de som ønsker seg mer varme og effekt, kommer Babyliss også med en ny serie rettetenger, kalt Pure Metal.

– Dette er høyendesegmentet på hårprodukter, hvor vi har tatt teknologi fra proffmarkedet og utviklet den for forbrukerne. Tengene vil koste mellom 1.300 og 1.500 kroner, og toppmodellen har en funksjon som bruker vanndamp. Det tilfører naturlig fuktighet, håret blir mer glansfullt og behandlingen er mer skånsom. Du får 30-40 prosent mindre slitasje enn i en vanlig rettetang. Her blir distribusjonen noe mer selektiv, det er ikke over alt man kan selge et produkt i denne prisklassen, sier Christensen.

Selskapets storselger for to år siden, Curl Secret, har også fått en oppdatering.

– Dette var vår store IFA-nyhet for to år siden. Nå kommer entry-modeller som vil koste 899 kroner, og disse kommer på kampanje til Black Friday og jul. Vi får også en ny toppmodell, med muligheter for å lage større krøller, som blir hetende Wave and Curl. Den vil koste 1.299 krokner, og blir introdusert av Elkjøp i det norske markedet, sier han.

Powered by Labrador CMS