Plantronics BackBeat PRO

Pressemelding fra Plantronics 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Du kommer til å trenge en lenger spilleliste

De nye, trådløse og støyfrie hodetelefonene BackBeat PRO fra Plantronics tilbyr 24 timers lyttetid på én oppladning

– Plantronics annonserte i dag BackBeat PRO: Nye, trådløse hodetelefoner med støykansellering, mikrofon og en batterikapasitet som overgår tiden det tar å høre gjennom spillelisten. Det siste tilskuddet i den prisvinnende BackBeat-produktserien kommer med øreklokker som sitter over ørene, tilbyr Plantronics’ anerkjente lydteknologi og har en komfortabel passform selv etter mange timers bruk. Bluetooth sørger for trådløs frihet og avansert støykanselleringsteknologi (ANC) minimerer bakgrunnsstøy slik at du kan nyte musikken til det fulle.

– Folk ønsker å nyte musikk når som helst, hvor som helst, og uten kompromisser. På bakgrunn av dette utviklet vi BackBeat PRO. Vi utformet hodesettet til å eliminere distraksjoner med aktiv støykansellering, trådløs Bluetooth-teknologi og en utrolig lang batteritid slik at brukeren skal slippe frustrasjon rundt lavt batteri eller innviklede ledninger, sier Stuart Bradshaw, leder for forbrukermarkedsføring og forretningsutvikling i Plantronics.

Med BackBeat PRO kan du la deg oppsluke av musikken, selv i et bråkete kontorlandskap eller på et fullt fly, takket være rik lydkvalitet og aktiv støykansellering. Hodetelefonenes unike dobbelmikrofons-løsning trekker inn bakgrunnsstøy og eliminerer den ved å sone ut eksterne lyder slik at du får en klar, virkelighetsnær lydopplevelse, både når du hører på musikk og når du snakker i telefonen. Om du ønsker å høre hva som skjer rundt deg, kan du alternativt justere OpenMicTM-funksjonen ved ett tastetrykk slik at musikken havner i bakgrunn og omgivelseslydene forsterkes – dermed kan du ha en samtale med en kollega, høre ombordstigningsopprop eller svare på spørsmål fra en reisefelle uten at du trenger å ta av deg hodesettet.

Plantronics innovasjon innenfor strømsparing gir BackBeat PRO opp til 24 timers lyttekapasitet på én eneste oppladning. En inkludert 3,5mm kabel fungerer som back-up slik at du kan plugge inn og fortsette å nyte musikken om du mot formodning skulle gå tom for batteri. Hodesettets støykansellering kan eliminere bakgrunnsstøy i opp til 60 timer om det blir brukt alene, og BackBeat PRO er alltid klar til bruk med opp til 21 dagers stand-by-kapasitet og opp til seks måneder i DeepSleep® dvalemodus.

Andre funksjoner er:

•  Kompromissløs lyd: Med 40mm dynamiske drivere og Plantronics anerkjente lydteknologi, leverer BackBeat PRO rik bass, klare høyder og naturlige mellomtoner slik at du kan høre nyansene i alle instrumenter og stemmer.

• Slipp musikken fri: Avansert Bluetooth-teknologi lar deg strømme musikk fra opp til 100m[i] unna din smarttelefon eller nettbrett, langt over den gjennomsnittlige avstanden på 10m.

• Virkelig «smarte» hodetelefoner: Sensorene på BackBeat PRO pauser automatisk musikken når hodetelefonene tas av og slår musikken på når du setter dem på igjen. Helt diskret vil de også oppdatere deg på tilkoblingsstatus, batteri, innkommende samtaler og mer.

• Ta med deg musikken overalt: Den ergonomiske utformingen og portabiliteten (med øreklokker som kan legges flatt og slitesterkt reise-etui) er BackBeat PRO ideell for daglig bruk uansett hvor i verden du befinner deg.

• Klar kommunikasjon: Fra telefonsamtaler til stemmeapplikasjoner som Siri™ og Skype: BackBeat PROs dobbelmikrofon muliggjør en klar kommunikasjon fra smarttelefon og nettbrett

Plantronics’ prisvinnende BackBeat-serie

BackBeat PRO er det nyeste medlemmet i den populære BackBeat-serien av stereoprodukter. Den prisvinnende BackBeat GO 2 + ladeetui tilbyr topp lyd i et utrolig nett og lett design, og det inkluderte ladeetuiet beskytter ørepluggene og utvider lyttekapasiteten til over 14,5 timer. De svette-avvisende, trådløse hodetelefonene BackBeat FIT kommer med en unik, sikkerhetsorientert design og en solid og komfortabel passform som sitter godt på uansett hvor hardt du trener. BackBeat GO 2 og BackBeat FIT er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere.

Pris og tilgjengelighet

BackBeat PRO vil være tilgjengelig fra oktober 2014 hos utvalgte forhandlere, og vil ha en veiledende pris på 2,195 kroner.

Powered by Labrador CMS