Creative Aurvana In-Ear Plus

Pressemelding fra Creative 18. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative kunngjør den nye Aurvana® In-Ear Plus-serien med

øretelefoner av studiokvalitet – utviklet med støtte for smarttelefoner og nettbrett

Aurvana® In-Ear3 Plus og Aurvana In-Ear2 Plus er drevet av balansert armatur-drivere for presis sonisk ytelse, har utmerket støyisolering og en in-line-mikrofon av høy kvalitet som støtter smarttelefoner og nettbrett

Creative Technology Ltd kunngjorde i dag den nye Aurvana® In-Ear Plus-serien med øretelefoner av studiokvalitet, bestående av øretelefonene Aurvana In-Ear3 Plus og Aurvana In-Ear2 Plus. Aurvana In-Ear Plus-serien utnytter den prisbelønte utformingen til Aurvana In-Ear-øretelefonene, et innovativt produkt som er satt sammen av nøye utvalgte materialer og komponenter av høyeste kvalitet, og som har et flott utseende.  Som alle andre Aurvana-produkter ligger det en målbevisst design bak disse øretelefonene, som også har blitt grundig testet av Creatives dedikerte team av akustikk- og ergonomi-eksperter for å sikre at de leverer suveren lyd og en lytteopplevelse av studiokvalitet.

Utviklet med støtte for smarttelefoner og nettbrett

Aurvana In-Ear3 Plus-øretelefonene er drevet av doble balansert armatur-drivere (diskant og bass) med et presist delingsfilter som gjør at de leverer den nøyaktige og jevne lyden som forventes av førsteklasses studiohøyttalere. Øretelefonene har AuraSeal støyisoleringsteknologi som effektivt blokkerer inntil 98 % av ekstern støy. Aurvana In-Ear2 Plus-øretelefonene er drevet av én enkel, førsteklasses balansert armatur-driver og leverer detaljert og jevn lyd som kompletteres av en kraftig bass. Helheten gir en varmere og dypere presentasjon som passer til mange musikksjangere og ulike typer vokal. I-øret-designen AuraSeal gir Aurvana In-Ear2 Plus en fantastisk støyisolering på inntil 95 %. Begge disse oppdaterte Aurvana In-Ear Plus-modellene har forbedringer innen akustisk finjustering og er utviklet for å støtte smarttelefoner og nettbrett. Øretelefonenes ergonomiske in-line-mikrofon og én-knapp-fjernkontroll med volumjustering lar brukeren svare på telefonanrop eller kontrollere musikkavspilling enkelt på smarttelefonen eller nettbrettet. Den robuste L-formede firepinners gullbelagte pluggen sørger for tilkobling av høy kvalitet. Brukernes lytteopplevelser med Aurvana In-Ear3 Plus-øretelefonene forbedres ytterligere av den flokefrie flettede kabelen som er laget av kvalitetsnylon og utviklet for å redusere uønsket kontaktstøy.

Creative Aurvana In-Ear3 Plus

– Førsteklasses øretelefoner med støyisolering og mikrofon

De oppdaterte Aurvana In-Ear3 Plus-øretelefonene har en mer raffinert akustisk finjustering, en in-line-mikrofon og en fjernkontroll for tale og kontroll av musikkinnspilling, samt en førsteklasses, flokefri flettet kabel laget av kvalitetsnylon.   

• Mikroskopisk kraftpakke – Tenk om det var mulig å krympe studiohøyttalere slik at de passer i øret. Det er nettopp dette Creative har gjort med Aurvana In-Ear3 Plus.  Øretelefonene er stilisert i mørk krom, har presise, doble balansert armatur-diskant- og basshøyttalere og en optimalisert lydrørdesign med passive delingsfiltre på hver side som leverer den nøyaktige og jevne responsen som brukeren kan forvente fra studiohøyttalere.

• Perfekt akustikk – Det vinklede lydrøret passer perfekt og naturlig i øregangen, mens den patentsøkte akustiske skilledesignen deler de høye tonene (diskant) og de midtre/lave (bass) for å produsere et mer definert lydlandskap.

• Utmerket lydisoleringsdesign – I-øret-designen AuraSeal med inkluderte ørepropper av silikon og skum i ulike størrelser gir inntil 98 % støyisolering og minimaliserer også basslekkasjer – noe som gir brukeren en optimal lytteopplevelse hver gang.

• Tydelige samtaler med optimaliserte kontroller – Brukere av smarttelefoner og nettbrett kan enkelt svare på anrop eller kontrollere musikkavspilling med øretelefonenes ergonomiske in-line-mikrofon og én-knapp-fjernkontrollen med volumjustering.

• God passform – Ledningsløkken over øret er en praktisk bæremåte, og øretelefonene sitter godt selv når brukeren er på farten. Den førsteklasses kablingen med oksygenfri kopper med høy renhet. og den solide L-formede firepinners gullbelagte pluggen gir en tilkobling av ypperste slag.

• Førsteklasses, flokefri kabel - Øretelefonenes flettede kabel laget av kvalitetsnylon hjelper ikke bare med å redusere uønsket kontaktstøy forårsaket av friksjon, men også med å redusere floker i kabelen under bruk, slik at brukeren kan ha en problemfri lytteopplevelse.

• Lett å lagre og bære med seg – Legg øretelefonene i det medfølgende, kompakte reiseetuiet når du skal ha dem med deg.

Tekniske spesifikasjoner for Creative Aurvana In-Ear3 Plus-øretelefonene:

• Drivere: Doble balansert armatur

• Frekvensrespons: 10 Hz–17 kHz

• Impedans: 28 ohm

• Følsomhet (1 kHz): 112 dB/mW

• Kabellengde: 1,3 m oksygenfri kopperkabel

• Tilkobling: L-formet, 3,5 mm, firepinners gullbelagt plugg

(CTIA)

Creative Aurvana In-Ear2 Plus 

– Perfekt akustikk på en ny måte

De oppdaterte Aurvana In-Ear2 Plus-øretelefonene har også en mer raffinert akustisk finjustering, en in-line-mikrofon og en fjernkontroll for tale og kontroll av musikkinnspilling for et stort utvalg smarttelefoner og nettbrett. Balansert armatur-driveren med akustisk gitterdesign gir øretelefonene presis, detaljert og jevn avspilling som utfylles av en kraftig bass. Med sin ultrakomfortable passform og støyisoleringseffekt gir Aurvana In-Ear2 Plus deg den perfekte lytteopplevelse.

• Perfeksjon omdefinert – Balansert armatur-driveren med en akustisk gitterdesign gir Aurvana In-Ear2 Plus-øretelefonene presis, detaljert og jevn lyd som utfylles av en kraftig bass. Brukeren kan høre at musikken lever med en totalt sett varmere og dypere lyd.

• Utmerket støyisolering – I-øret-designen AuraSeal gir fantastisk støyisolering på inntil 95 %. Omgivende lyd fra for eksempel fly eller tog blir vesentlig redusert slik at brukeren kan høre på favorittmusikken sin i ro og fred.

• Moderne estetisk design – Aurvana In-Ear2 Plus-øretelefonene har en kompakt, men likevel robust design med en glatt mørk-krom-overflate som både er moderne og minimalistisk. 

• Ergonomisk passform – Nøyaktig utforming for å sitte komfortabelt i brukerens ører og minimalisere lydlekkasje som kan spolere gjengivelsen av bass. Sitter godt i ørene selv når brukeren holder på med fysiske aktiviteter. Myke, svært komfortable hypoallergene ørepropper som sitter godt og er tilgjengelig i flere størrelser.

• Krystallklar underholdning – Oksygenfri kopperkabel av høy kvalitet med en robust L-formet firepinners gullbelagt plugg som gir utmerket lydoverføring ved å betydelig redusere forvrengninger slik at brukeren kan nyte krystallklar avspilling av musikk.

• Tydelige samtaler med optimaliserte kontroller – De oppdaterte Aurvana In-Ear2 Plus-øretelefonene har også in-line-mikrofon og én-knapp-fjernkontroll med volumjustering. De leverer klare samtaler under anrop og har generelle samtale- og avspillingskontroller som er optimaliserte for et stort utvalg smarttelefoner og nettbrett.

• En komplett pakke – Reiseetui, rengjøringsverktøy, flyadapter og ørepropper i ulike størrelser er inkludert med tanke på enkel bruk og reiser.

Tekniske spesifikasjoner for Creative Aurvana In-Ear2 Plus-øretelefonene:

• Drivere: Balansert armatur

• Frekvensrespons: 15Hz–16 kHz

• Impedans: 42 ohm

• Følsomhet (1 kHz): 110 dB/mW

• Kabellengde: 1,2 m oksygenfri kopperkabel

• Tilkobling: L-formet, 3,5 mm, firepinners gullbelagt plugg

(CTIA)

Kompatibel med de nyeste smarttelefonene og nettbrettene, og støtter 3,5 mm firepinners kontakt (CTIA-standard).  Funksjoner kan variere fra enhet til enhet. Det er ikke anbefalt å bruke øretelefonene med en enhet som har vanlig stereo- eller 3-pinners kontakt.

Pris og tilgjengelighet

Øretelefonene Creative Aurvana In-Ear3 Plus og Aurvana In-Ear2 Plus vil være tilgjengelig fra tidlig i april 2015 på nettbutikken creative.com til følgende utsalgspris:

Creative Aurvana In-Ear3 Plus-øretelefoner  1399 NOK

Creative Aurvana In-Ear2 Plus-øretelefoner  899 NOK

Powered by Labrador CMS