Creative iRoar Go

Pressemelding fra Creative 5. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative iRoar Go skaper nye lydopplevelser

Creative iRoar Go er siste nytt i Creatives populære Sound Blaster Roar-serie. Den er, som navnet antyder, utviklet for å være med ut på farten. Som eneste medlemmet av Roar-familien, er den vannavstøtende, og samtidig overgår den sine forgjengere i henhold til hvor liten en høyttaler av denne type kan bli uten å møte kompromisser med lyden – og faktisk forbedrer den.

På IFA-messen i Berlin løfter Creative i dag sløret på ennå et medlem av virksomhetens populære serie av Bluetooth-høyttalere, Sound Blaster Roar. Den begrensede størrelsen gjør det ennå enklere å ta den gode lyden med seg, og fordi iRoar Go – som eneste medlem i Roar-familien – er vannavstøtende, kan den takle litt ekstra.

Med iRoar Go lover Creative å føre Roar-lyden til nye høyder, takket være lydprodusentens nye SuperWide™-teknologi. Samtidig er designet klassisk og tidløst, den passer inn i de fleste sammenhenger. iRoar Go høstet tidligere i år den prestisjefulle Red Dot Award for sin klassiske, men samtidig robuste, design.

Høyttaler med solid stamtavle

iRoar Go er etterfølgeren til Creatives klassiske Roar og iRoar, og det gir iRoar Go en solid stamtavle. Akkurat som sine forgjengerne er iRoar Go – til tross for sin størrelse – designet for å skape et stor lydbilde som fyller rummet.

Høyttalerens system med 5 elementer – inkludert subwoofer – sørger for at iRoar Go leverer lyd med høy kvalitet. iRoar Go drives av to høyfrekvens elementer, som sørger for en omfattende spredning av de høye toner, en Neodymium- subwoofer, som gir fyldig bass, og to passive radiatorer, som sprer bassbølgene ut i rommet.

iRoar Go er også utrustet med to high-performance forsterkere, hvor den ene er dedikert til å forsterke de lave tonene og mellomtonene, mens den anden er dedikert til de høye frekvensene. På den måten produseres en klar, romslig og velbalansert lyd, uten at det går på bekostning av bassen. Dette betyr at

iRoar Go kan fylle rommet med en kraftig lyd, uanset hvor i rommet du plaserer den. 

iRoar har kyrmpet – lyden har vokset

Creative vil med Roar-serien sette nye standarder for hvor komprimert en Bluetooth-høyttaler kan være, uten at det går på bekostning av lyden. Til tross for at Roar Go er 40 pct. mindre og 25 pct. lettere en seriens forrige iRoar-modell, så leverer den ennå bedree lyd enn forgjengeren.

iRoar Go er nemlig den første høyttaler med Creatives banebrytende SuperWide-teknologi, som «strekker» lyden og på den måten bryter akustikkens naturlover for hva som burde være mulig for en høyttaler i dens størrelse. På denne måten føles iRoar Go større ut enn det den egentlig er.

- Teamet har jobbet hardt for å utvikle SuperWide-teknologien. Algoritmene får lyden til å virke som om den kommer fra de ytterste hjørnene i rommet og ikke rett fra den lille høyttaler fremfor deg, og gir en omfattende spredning av lyden, sier Creatives direktør Sim Wong Hoo. SuperWide-teknologien gjør at lyden spres forskjellig, alt etter hvordan høyttaleren plasseres – som illustrert i disse fire bruksscenariene:

Vertikal plassering på et bord: bred lydspredning

Plasseres høyttaleren vertikalt på et bord, vil du oppleve et overraskende bred lydbilde.

Horisontal plassering på et bord: Lydvisualisering med spredning

Plasseres høyttaleren horisontalt på et bord, vil man oppleve et bredt

lydbilde med tydelig plassert lyd, instrumenter vil f.eks. komme tydelig

frem i forskjellige deler av lydbildet.

Vertikal plassering mod en vegg: Forsterket lydvisualisering

Plasseres høyttaleren vertikalt opp mot en vegg i ørehøyde, vil klanglyden fra veggen prosjektere et ennå bredere lydbilde, som kan høres, uansett hvor i rommet man befinner seg.

Horisontal plassering over ørehøyde: Spredning av lyden i hele rommet

Plasseres høyttaleren horisontalt (med elementene vendt oppover) høyt oppunder taket, vil man oppleve omfattende spredning av lyden. Det vil føles som om den kommer fra alle hjørner i rommet – i stedet for fra bare en høyttaler.

Spesifikasjoner og funksjoner - iRoar Go

Pris og tilgjengelighet

Creative iRoar Go har en veiledende pris på 1899 kr. Fra oktober kan den kjøpes online på: www.creative.com

Powered by Labrador CMS